Seznámení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21823 2.10.2011 20:33

Vím, že to možná bude připomínat nějaký časopis pro 13ky, ale třeba se tu najde někdo kdo mi poradí. Je mi 17 a ve škole bych ráda poznala jednoho kluka. Prostě jen z důvodu, že se mi líbí, neni to takový aaa miluju tě jsem do tebe blázen. Ne, prostě má jen něco v sobě a já bych se moc ráda seznámila jelikož nikde okolo mě není nikdo kdo by stál zato, abych něco jako navázání vztahu proběhlo. Je z vyššího ročníku - ze čtvrťáku. Jen nenapadne vás někoho nějaký způsob jak se s ním nějak seznámit ?..Žádného jeho přítele neznám dost dobře na to aby mi to pomohlo. Nevím co vymyslet aby to vypadlo nějak spontánně a nenuceně..jsem pako..vím..:D Ale předem děkuji za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych možná zkusila nějak nenuceně ho kontaktovat, ne nijak poblázněně... určitě ho srazit na chodbě abys měla možnost s ním mluvit je zbytečné, nebo s ním zkusit navázat spontánní hovor, na něco se ho zeptat, nebo jestli by tě nedoučoval ;) ;) :D že si slyšela od kamarádky.. ale jinak bude nic pokud do toho nepraštíš ty :)

  • No, nebo zapleť rozhovor ve frontě na oběd... zeptej se ho, jestli náhodou nepotkal toho a toho učitele... Nebo nějaká společná akce, party, taneční... cokoli... Nebo sebrat odvahu a jít za ním rovnou bez vytáček :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist