Sexuální život

Otázku položila: Anonymní uživatelka #436602 16.11.2020 23:12

Ahoj no pár věcí jsem si tu už přečetla ale chtěla bych vědět pár věcí teď v říjnu mi bylo 15 ráda bych kdyby jste mi pomohli s odpovědí na pár otázek jako je například bolí to poprvé? Když mám jít poprvé ke gynekológovi řekne mým rodičům že nemám panenskou blánu? Nebo že už jsem s někým spala? A jestli to poprvé nebolí jaký je to pocit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Gynekolog nezkoumá panenskou blánu, nejsme v muslimské zemi. Jen se zeptá, jestli byl styk, a podle toho vyšetřuje. Ohledně prvního sexu je to různé, mě to bolelo fakt hodně, kámošku vůbec.

  • Poprvé to bolet může i nemusí, záleží, jak si uvolněná, jakou výbavu má partner, zda na to jdete pomalu atd... Gynekolog se tě zeptá, zda jsi panna nebo ne. Pokud řekneš, že jsi, nebude tě tam prohlížet. Jen chci říct, že na to nespěchej, pokud nejsi doopravdy připravená. Já bych v 15 určitě nebyla, i přestože jsem rozumná byla si myslím, na tohle ještě čas bylo. Takže se nežeňte za tím, že hned v 15 musíš mít svůj první sex.

  • 1.je to individuální. Záleží na tom, jak moc jsi uvolněná a jak moc do toho chceš ty sama jít nebo to děláš spíš jen kvůli pritelivi, že už to chce.
    2.panenskou blanu můžeš porušit i jinak, než pohlavním stykem. A pokud už ti bude 15, tak nejsi pod zákonem. Gynekolog to neřekne, pokud si to nebudeš přát.

  • Ahojky. Trochu moc otazek. Kdyz napis zpravu. Nebo face ci insta...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist