Sexuální ploha

Otázku položila: Anonymní uživatelka #71041 18.7.2012 13:50

Zdravím děvčata, je to sice trošičku otázka na tělo, ale přece jenom jsme všechny holky, takže nic divného :-) . Jde o sexuální polohy, zejména o polohu, kdy chlap leží na zádech a žena na něm sedí. Zdá se mi, že při tehle poloze mi to nejde dostatečne rychle a nevím, zda to přítelovi delá takhle "pomalu" taky dobře, máte s tím nekterá zkusenost? Jak správne sednout, aby se dala tato poloha zrychlit ?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle mě u téhle polohy o rychlost zas tak nejde, ale muži ji mají rádi. :) Hlavně proto, že si všechno řídí sama žena. ;) Přítel miluje, když si nasednu úplně a pak se pohybuji jen dopředu a dozadu, to spojení je silné a on maximálně v pozoru. :) Hlavně na tebe taky muž vidí a může si tě užít v celé kráse. :) Může si tě chytnout za boky, může tě držet za prsa. :) A ty se můžeš nahnout a líbat ho, nadzvednout a se a nehýbat se, sjet jen kousíček, zase nahoru, zase jen kousek a uvidíš, že bude vydrážděný až až. ;) Pak teprve si můžeš sednout a jak se kroutit jako by v bocích. :)
    A když náhodou přítel rychlost chce, tak si jako by kleknu na nad něj, můžeme se líbat, nevím, jak to dělá, ale nějak se nadzvedne a rychle mu to jde až až. :) :D Však on si poradí, neboj. :-p

  • Ahojky my tuhle polohu taky často praktikujeme a manželovi se to právě líbí pomaleji. jednou mi právě řekl, že to bylo moc rychle :-) Rychle to jde, pokud si na něj jakoby nesedneš, ale budeš ve dřepu. Myslím si, že je to s tou rychlostí dosti individuální a záleží, co se každému líbí, nejlepší je se ho zeptat :-)

  • Memu partnerovi tato poloha moc dobre nedela, ma rad nadvladu. Nejlepsi je se fakt primo zeptat.. Ale to co se tyka rychlosti, staci se treba jen tak vrtet a pohupovat v bocich, ne mermomoci zasunovat a to pak jde i v rychlejsim tempu :)

  • My tuto polohu zkoušeli poprvé, já se bála, že mi nepůjde, ale nakonec jsem byla myslím dobrá. A co se rychlosti týče, je to teda dost náročné na fyzičku, alespoň pro mě. Ale když chtěl přítel zrychlit, tak začal přirážet sám. :-)

  • Já tuhle polohu moc nemusím, přestože se často dočítám, že patří k velmi oblíbeným u žen, protože si samy určují rychlost a hloubku penetrace. Nepraktikujeme ji příliš často. Jednou se mi vyloženě nechtělo cokoliv dělat (ne sex, ale fyzickou námahu, asi jsem byla trochu unavená) a spíš bych ocenila polohu, kde maká chlap, ale nějak jsme se ocitli v této a já prostě sabotovala rychlou jízdu, jako to předvádějí slečny v pornu, prováděla jsem dost pomalý pohyby a světe div se, přítel mě tenkrát řekl, že to bylo neuvěřitelně příjemný (jinak to normálně ani neříká), takže možná není rychlost všechno :-). Ale abych odpověděla na tvou otázku, tak možná pomůže, když nebudeš úplně sedět, ale spíš trochu ležet a pomáhat si rukama ;-).

  • Já i můj partner máme tuto polohu velmi rádi hlavně teda já protože si mohu rychlost a hloubku průniku určovat z větší cásti sama :-D

  • Tuto polohu moc ráda nemám, přítel ji naopak vyžaduje. Jinak našla jsem docela dobré stránky se sex. polohami http://www.polohy.cz/milostne-polohy/ . S přítelem se tam občas kouknem a zkoušíme i něco jiného :)

  • pokud chci zrychlit, tak jdu z kleku do dřepu, je to pak o dost aktivněší poloha i větší průnik :-), ale opravdu to není třeba, to jen, když se nechám strhnout.

  • ahoj já mám nejraději polohu Jízda na koni ve cvalu nebo v předklonu.Já se jinak tzv:neudělám.Manža je silnější postavy takže,když si na mě lehne tak jsem ráda,že dychám :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 540 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist