Sexuální orientace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180616 29.11.2017 0:27

Ahojte mám takový dost závažný problém, mám kluka a jsem s nim podruhé. Jenže mám pocit že moje Já se mu chce vyhýbat. Nechci mu ani odpovědět když mu napíše. Můj kamarád tvrdí špatný kluk ,ale Já si myslím asi dvě možnosti.
1) schizofrenie - mám už 3-4 roky deprese a rěším je , připadá mi jakoby mně vyšťávovali každý den víc a víc. Jako by se mně někdo postupně vytahoval emoce. Měla jsem až moc vstahu a možná je to tim proč Necítím lásku. Kdysi jsem se trochu blíž seznámila s klukem ( i klidně přez hru ) a hned jsem se zamilovala. Prostě hned ,ale teď.. Nic vůbec nic...
2) jsem lesba - už jsem chodila s dvěma holkama jen tak ,ale k ničemu nedošlo, tvrdily a lhali a nikdy nedošlo k ani jediné puse. Nepolíbila jsem ještě holku ,ale dost mně to láka. Přijde mi to úžasné a někdy o tom i snim. Nemám to že když Vidím tělo ženy tak se zbláznim, ale opravdu když třeba nakupuji tak si řeknu "juu ta je pěkna" třeba na nějakou holku. Radši kreslim aji holčičí postavy a miluju homosexuály hlavně gaye. Strašně se mi to líbi. Divala jsem se i na porno s lesbičkami a nevzrušovaly mně nějak extra moc. Jenže mně vůbec neláká ani normální sex. Jediná věc co mně fakt nabudí a řeknu jsi aww jsou gayové, jsem asi divná 😂
Prosím poradíte mi jestli to je schizofrenii nebo tím že jsem lesba?

  • 29.11.2017 13:12:18 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamkri29.11.2017 7:21

    Pokud bys byla lesba, tak by tě sex dvou žen určitě vzrušoval a toužila bys po něm. Říct si v obchoďáku, že "to je hezká holka", nic neznamená - to si řeknu i já a lesba rozhodně nejsem. Ženy/holky by tě přitahovaly (nebo aspoň občas nějaká).
    To, že nejsi zamilovaná a jsi "otrávená" ze svého kluka zřejmě opravdu znamená, že to není ten pravý pro tebe. Proč s ním jsi, když k němu máš takového pocity?
    Schizofrenie je vážná nemoc, kterou ti diagnostikuje jedině lékař - ale podle toho, co píšeš, to se schizofrenií nemá nic společného.
    Deprese určitě řeš a zaměř se na to, co ti dobíjí baterky, co ti dělá radost. Pokud je člověk v depce, tak ho logicky nic nebaví a nemá chuť ani na ten sex. Takže jádro pudla bych hledala spíš tady.
    Hodně zdaru.

  • interstellar29.11.2017 16:53

    Co se týče orientace, vyzkoušej oboje a časem uvidíš, kdo tě bude víc přitahovat. Experimentování je normální, spíš to vidím tak, že si ve fázi nadměrného fantazírování a cloumají s tebou pohlavní hormony, a jelikož nemáš možnost "vypustit páru", hromadí se ti myšlenky ad odstavec dva. Zkus nějaký sport na odreagování.
    Ohledně deprese, je třeba ji léčit s psychologem či psychiatrem, jinak přeroste přes hlavu. Pak by lékař diagnostikoval i případné jiné poruchy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist