Sexuální hrátky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407178 27.6.2021 21:49

Ahoj, jaký mate názor na sexualitu (líbání, dělání se rukou a pusou) v důvěrném víceletém přátelství?
Za mě žádné city nepřijdou, nemiluji ho a dokážu říct, ze ani nebudu.
Mám obavy, aby nám to přátelství nějak nepokazilo. Že se mu třeba přestanu tolik svěřovat, pak se budu stydět apod. Nevím proč, jen mám takové pocity.
Mate s tím někdo zkušenost? :) Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik28.6.2021 7:40

    Pokud je to opravdové přátelství, kdy ti pomůže v jakékoliv situaci a neodvrátí se od tebe. Tak bych do toho nešla. Může se pokazit vše, co jste dosud měli. A už jen to, že víš, že nikdy nic víc nebude. Myslím vztah. Díváš se na to jen ze svého pohledu a co ten protějšek? Jak si myslíš, že se bude cítit on. Může se do tebe zamilovat nebo tě už miluje a tímto to jen prohloubíš. Jsou to jen spekulace, ty ho znáš nejlépe a váš vztah mezi vámi. A navíc je to zvláštní, co tě k tomu vede, když ho nemiluješ a nechceš o přátelství přijít. Přijde mi to opravdu zvláštní.

  • Francy28.6.2021 8:50

    Nemohla bych mít nic víc s někým koho nemam ráda ani se mi nelíbí. A tvrzení, že se do něj nikdy nezamiluješ je opravdu úsměvné ;-)

  • Laaaaaaaaaaaaa28.6.2021 10:53

    Dej si pozor, ať se někdo z vás nezamiluje, to by mohl být problém a konec přátelství.

  • hajtlik28.6.2021 11:01

    Kamarád na sex není nic neobvyklého. City sem netahej, je to sex. Pokud se ti líbí jako chlap, pak proč ne. Mám s tím zkušenosti a když se dodržují pravidla tak je to fajn. Problém nastane až se jeden nebo druhej zamiluje....

  • Nikdy jsem nevěděl, že mohu získat dobré a spolehlivé kouzla online, kteří by opravdu mohli pomoci lidem jako já, kteří potřebovali pomoc ve vztahu. Oddělila jsem se od svého manžela, když se se mnou rozešel a vrátil se ke své bývalé milence, byl jsem tak zničený a zlomený srdcem. Nebyl jsem sám sebou, dokud mě můj přítel neodkázal na Velkého muže jménem Velká Baba Ogbogo, že by mi mohl pomoci s mojí situací. Zpočátku jsem pochyboval a později se s ním spojil a on mi řekl, že dostane lásku kouzlo připravené na to, abych dostal svého přítele zpět Poté, co jsem provedl potřebné, udělal jsem všechno podle jeho pokynů a k mému největšímu překvapení mi zavolal můj přítel, že se vrací domů, a bylo mu líto všeho, čím mě nechal projít. Výsledek byl úspěšný a dnes žijeme šťastně. Dal jsem mu slovo, že se podělím o své zkušenosti se světem, aby od něj mohli ostatní získat jakoukoli pomoc. Můžete mu poslat e-mail na adresu: greatbabaogbogotemplegmail.com nebo pro naléhavou odpověď napište na jeho linku WhatsApp +2349020168697 ... Děkuji skvěle BaBa Ogbogo

  • Jak u muže zase probudit touhu, aby to bylo tak jako kdysi?

  • Bastinec29.9.2021 14:20

    Nejlepší je, pokud jste na to dva. u každého vztahu tohle sexuální napětí prostě jednou tak trochu pokulhává. Ze začátku si to musíte hlavně oba přiznat. Potom na tom také začít společně pracovat. S manželkou se nám to podařilo, stačilo nakoupit pár kvalitních erotických hraček, díky kterým se náš sexuální život od začátku změnil.

  • To jste někde objednával ty erotické hračky? Docela bych měla asi problém jen tak jít do obchodu tohoto ražení...

  • Bastinec3.10.2021 21:25

    Také bych nešel nikam do takového obchodu. Vše online objednáno a rychle doručeno od obchodu https://e-kondomy.cz/

  • hulibrkova28.6.2021 9:01

    Ošukejte ho

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist