Sex za peníze, spousta sex. partnerek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #332667 9.2.2020 16:13

Hezký den, jdu se možná spíše vypsat a nebo se zeptat, jestli jste se s tím některá setkala.

Už asi tři měsíce se stýkám s jedním klukem (23). Přijde mi, že na mě může oči nechat a když jsem s ním, dělá pro mě první poslední. Všímá si drobností jako že si třeba nad něčím postesknu a on vzápětí najde řešení (Jako že třeba před manželem zmíníte, jak je ta chodba už vážně hnusná a chtělo by to vymalovat, pak přijdete další den domů a on je vymalovaný :D ). Vše se zdálo hezký. Ale pak jsem přišla na to, že je zaregistrovaný na seznamkách a na stránce amateri. Po holkách tahá nahý fotky a na amaterech si domlouval schůzky na sex za který byl ochoten zaplatit. Sám mi jeden večer přiznal, že v sexu emoce nemá, že je to prostě jenom potřeba ty chutě uspokojit. Chápu to tak asi jako tu holku klidně ponížit, "zneužít" a to je to co ho a si dostává.
Druhou věcí je, že měl hodně holek. Že když neměl vztah tak prostě využíval několik kamarádek. To jsem jen stála a přemýšlela, kolik holek, který mi představil s ním i něco měly.
My spolu ještě nespali, paradoxně. A nevím moc, jestli má tenhle vztah budoucnost. Bojuju s tím, že se po dlouhé době cítím milovaná a že pro někoho něco znamenám a miluju sebe když jsem s ním, jak se cítím a tak. Ale pak přemýšlím, jestli dokážu zkousnout, že si platil holky na privát a kdoví kolik kamarádek přefikl. Ikdyž jak říká, bez emocí.

Abyste pochopily. Já jsem taková ta stará škola, co spala jen s jedním dlouholetým partnerem a tak je pro mě težko pochopitelné, že někdo dokáže spát je tak s někým.

Děkuju za názor :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když mi bylo kolem 20 let, poznala jsem podobného kluka, byl pozorný, měla jsem pocit, že už šťastnější být nemůžu. Potom mi jednou řekl, že za poslední rok spal s 10 holkami. Kecům, že se mnou je to jiné, že mě fakt miluje, jsem nevěřila. Nechtěla jsem být další zářez na pažbě.

  • Ahoj. Já mám zas takovou zkušenost, že jsem začala randit s klukem, který spal s hodně slečnami předemnou, měl je čistě jen skrz sex a žádnou si nepustil blíž, protože k žádné lásku necítil. A pak jsme spolu začali randit, spali jsme spolu až po 3 měsících vztahu ( není můj první ), nespěchal na mě, jeho kamarádi mi rádi povídají o tom jak o mně nedokáže přestat povídat, nosí mi každý týden kytky, zve mě stále na večeře, kupuje mi dárky, udělá pro mě první poslední abych byla šťastná a je to ten nejlepší člověk mužského pohlaví, co jsem si mohla přát.. a je to už dlouho, co spolu jsme.
    Záleží na každém, jestli to riskne a nebo jde radši najistotu. Každopádně myslím, že na lidech jde spolehlivě poznat zamilování a chování k osobě, ke které něco cítí... to že byl nějaký jiný k ostatním ženám nemusí nutně znamenat, že bude stejný k tobě :-)

  • macicekkajik9.2.2020 16:28

    Ahoj, z mého pohledu vztah nemá smysl. Nezmění se. Pokud bere sex pouze jen jako potřebu, tak prostě jakmile dostane chuť, ta si najde holku, která bude po ruce. A tím, že se ptáš v poradně jde vidět, že toto by jsi neustála. I kdyby jsi věděla, s kterou holkou kdy spal. Budeš akorát nešťastná. A je dobré, že to před tebou netají. Buďte kamarádi, ale více od něj nechtěj. Najdi si muže, který bude chtít trávit čas jen s tebou.

  • Ja si naopak myslím - stretla som sa s tým aj osobne aj v okolí - že pre chlapov skutočne existuje niečo ako "tá pravá" a kvôli nej sa vedia veľmi zmeniť (nie preto, že by chcela, ale preto, že oni chcú byť lepší kvôli nej). Lenže takto na začiatku vzťahu, priznajme si to, nemôžeš tušiť, či ťa tak vníma. Chce to oveľa viac času. A ty nie si povinná čakať, kým sa vyfarbí... Rozhodnutie je teda na tebe.
    Na druhej strane, ak sa mu predtým páčil drsnejší sex, môžeš si byť istá, že to bude chcieť tak aj s tebou. V tomto sa muži nemenia, ak majú radi dirty talk, role plays, bondage alebo dokonca sado-maso... O to viac to práve chcú prežiť so ženou, ktorú milujú. Necháp to ako ponižovanie, ono je to hra. Ale ako som už písala vyššie - ty musíš vedieť či to chceš alebo nie. Ak to nevieš skusnúť tak ho nechaj ísť.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist