Sex za peníze

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373538 2.5.2017 22:50

Dobrý den, nedávno se mi kamarádka svěřila, že provozuje sex za peníze...je to sice jen s jedním mužem, se kterým se už viděla víckrát, ale je mu skoro 40 a moji kamarádce 20..přitom nemá problém s penězmi, a je to holka, do které by jste tohle nikdy neřekli. Jako její kamarádka ji nikde nebudu práskat, nebo něco řešit, jen by mě zajímal na tohle váš názor, je tohle normální ? V dnešní době si hodně mladých žen hledá staršího muže s finančním zajištěním, dokonce kolegyně od mamky si našla bohatšího muže, a dělají si z toho srandu, jenže tím že to je moje dobrá kámoška to vidím jinak..:/ Kamarádka říkala, že to není jen čistě kvůli penězům ale že ji starší muži vždy lákali, jenže pořád je tam ten princip, že ji za sex "platí" ..

Sex
  • 03.05.2017 12:27:09 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, pokud kamaráda má na tohle muže trvalého, tak řekněme ,,o nic nejde." i když to není moc pěkný..prostituce je nelegální, ale protože kamarádka muže nestřídá, nedomlouvá se s němi přes telefon atd. jak říkáš má jednoho, tak tady stejně není co řešit. Je ji 20, tudíž zletilá, takže je to jen její věc, její riziko, dělá to na sebe samu. Jak píšeš, nedělá to jen na úkor peněz, ale protože ji to přitahuje, může jít i o to, že zkouší tzv. zakázané ovoce, je to pro ní cizí, lákavé, co vždy chtěla zkusit. Může ji to tedy po nějaké chvíli přejít, tak samo t vzrušuje i muže, mohou si totiž plni své tajné představy, asi víme o čem mluvím, u mužů je to normální erotická představa. Otázkou je, aby si kamarádka uvědomovala rizika, až ji ti přestane bavit a bude chtít "vztah" ukončit, muž se může naštvat, a kamarádce ublížit, taky nikdy neví, co má muž za lubem...Vím že se asi za svou kamarádku stydíš a nemáš z toho dobrý pocit, ale asi ti nezbyde nic jiného, než to překousat a zvyknout si...Jinak to jak jsi říkala že je to v dnešní době časté..ne jen v dnešní, prostituce, a to, že se ženy vdávaly za ty nejbohatší je známé už po několik let..:-)

  • Pie.com.key3.5.2017 14:10

    No můj názor je ten, že normální není nic :D Kdo kdy určil, co normální je a co ne? Že to není "běžná praktika"? Být to moje kamarádka, tak ji akorát ubezpečím, že budu mlčet jak hrob, že kdyby něco, tak jsem kdykoliv na drátě, a poprosím ji, ať si dává pozor. Zamyslela ses nad tím, co ti na tom vlastně vadí a proč?

  • Takové ženy byly vždy a nejspíš i vždycky budou. Moje mamka (je jí přes 50 let) mi říkala, že už za jejích VŠ studií si takhle některé její spolužačky přivydělávaly a dnes je to stejné. Dokud je nabídka i poptávka, tak se to nezmění. Nebudu tu řešit legálnost nebo morálnost, to tu nemá smysl. Chápu, že to tebou otřáslo, ale nic bohužel nenaděláš. Kamarádka je zletilá a dělá to dobrovolně. Kdyby to tak nebylo, asi bych to začala řešit, ale takhle? Nechci se jí nějak zastávat, ale srovnat si to v hlavě a ospravedlnit si to musí ona sama. Někdo to dělá hlavně pro ty peníze, někdo spíš pro zábavu... Spíš bych měla strach z toho, aby k tomu muži nezačala něco cítit (byť jí za to platí), protože se může stát, že to chlapa omrzí, bude to chtít ukončit a ona bude nešťastná a třeba i psychicky zlomená... Jako kamarádka jí můžeš říct, co si o tom myslíš, ale to je tak bohužel všecno... 8-.

  • JJ at si dělá co chce,hlavně ty se do ničeho takového nepouštěj...nikdy nevíš co chytneš..a ona takhle taky riskuje...kondom je prostě kondom a u něj taky nikdy nevíš..Já bych to teda nedělala,ani za milion.

  • Radka894.5.2017 11:33

    A kolik bere? :-D

  • Myslím si, že je dospělá a ví, co dělá. Pokud ji to takhle vyhovuje, vůbec bych to neřešila a nezkoumala to. I když je to tvoje kamarádka. Asi ji to něco dává a nesoudila bych. Řekla bych, že v dnešní době to není neobvyklá situace. Prostě to opravdu nech být. Je to její život, ať se to někomu líbí nebo ne....;-)

  • Nevim jestli resis ten sex za penize - k tomu se radeji vyjadrovat nebudu- nebo ten vekovy rozdil?
    Pokud ten vek, neprijde mi to divne. Muj manzel je o 14 let starsi, nam to tak proste vyhovuje.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 234 otázek, kterým se dostalo 271 627 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist