Sex ve vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #434634 8.11.2022 2:20

Zdravím. S přítelem jsem něco přes 2 roky. Mě je 20 a je mu 21. Ze začátku vztahu jsme pohlavní styk provozovali skoro každý víkend, jen kromě dnů když jsem měla menstruaci. Prozatím se jen vidíme formou víkendů, dokud si nenajdeme společný byt. Teď poslední dobou mám pocit, že to tak moc často nepotřebuji. Máme to třeba 1x nebo 2x v ten víkend a pak 2 týdny nic. Nemyslím si, že by mě přítel nějak přestal vzrušovat nebo že by celý ten akt byl špatný, jen prostě nemám takovou častou potřebu. Bohužel přítel má trochu častější potřebu a vzniká z toho pak to, že když to odmítnu, cítím se z toho špatně a smutně. Chtěla bych se tedy zeptat, je se mnou něco špatně?
Přepadávají mě strachy, že mě přítel právě kvůli tomuto opustí, že mu třeba nedávám dost, že mu to prostě vůbec nestačí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy8.11.2022 8:06

    Nesoulad v sexuální frekvenci je velmi častý. U nás jsem třeba já ta, která má vyšší potřebu. Časem jsme došli ke kompromisu, když cítím napětí častěji, tak se hold uvolním sama. Také další okolností hrají roli. Už nejedete na hormonech zamilovanosti, takže je normální, že se chuť sníží. Po sestěhování se obvykle sníží ještě více. Do toho pak škola, práce, únava, stres. Musíte o tom spolu mluvit, bez urážení a obviňování.

    Nicméně pokud nebudete schopni se dohodnout a budete nekompatibilní, tak radím rozchod. Bylo by to utrpení pro oba, frustrace na obou stranách narůstá a narůstá až se domeček zbortí. Někdo může namítat, že se přeci nerozejdete kvůli sexu, ale není to jen kvůli sexu. Když není ve vztahu se sexem problém, tak tvoří 10-20%, ale když to je problém, tak tvoří 90%. Pak je rozumnějším řešení najít si protějšek, který to má stejně a jsou spokojení oba :-)

  • max.jr9.11.2022 3:03

    Paradox je ze když jsem ve vztahu tak sex nepotrebuji skoro vubec jako když jsem Sam to bych mohl i několikrát denně 😁 Každý je jiný ale je třeba spolu o tom mluvit jinak to nikam nepovede.Nějaké kompromisy byt musí.Hodně stesti

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist