Sex s pítelem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52188 20.1.2012 17:54

Ahoj womenky, chci se vás zeptat jak mám překousnout to, že nechci svému příteli kouřit. Vím, že to dělá každý pár, ale nejsem na to připravená a bojím se, že udělám něco špatně. Potřebuji poradit zda jste měla taky některá takový problém a jak jste si stím poradily ..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S cim konkretne u toho mas probem, jestli se muzu zeptat?

  • Ahoj,
    taky jsem měla takový pocit, ale musela sem si uvědomit, že pokud to dělat nebudu, tak je málo který chlap, který by to překousnul.A zrovna ten můj to vyžaduje dost často...Dej tomu čas, zkus si o tom s ním promluvit, ale neni to zas tak hrozný, jak sem si myslela, ale pokud ho miluješ tak se to určitě dá zvládnout, nebo vzládneš to, protože budeš chtít,aby se měl dobře..

  • Ahoj, já tedy musím říci, že to prostě ráda nemám a je to pro mě hodně intimní... žádnému ze svých bývalých chlapů jsem toto nedopřála, až svému muži... ale taky ne často. On chápe, že to nemusím a nenaléhá a já chápu, že se mu to líbí a občas to udělám. Znám mnoho holek okolo sebe, které to nemají rády a svět se nezborní, pokud je tvůj přítel normální, tak to pochopí...

  • Jestli je to jen proto, že se bojíš, abys něco udělala špatně, tak je to zbytečná obava.
    Pokud chceš toto provádět, tak si musíte věřit, oba to musíme chtít a on Tě pak sám navede co se mu líbí, co ne apod.
    Neboj se ;)

  • Ahojda , mno né každý muž to vyžaduje , můj kamarád si stěžoval , že jeho přítelkyně by ráda mu kouřila , ale on to prý nechce , nic na tom nevidí a nechce to , a neni jediný .. má těhu kamarádka , je s manželem 5 let , a stěžuje si že nikdy nedělala jemu dobře pusou , že jí řekl , že si to nedokáže představit , že když tim čůrá aby jí to strkal do úst , ale on jí rád uspokojuje pusou :) mno a ted ke mě , jsem s přítelem 4 roky , a za tu dobu jsem to dělala jen asi tak 3x nebo 4x , né že by to nechtěl, ale toleruje mě ... nerada to dělám , je mi z toho nazvracení , mám problém mít v puse lékařskou špachtly při prohlídce mandlí :-) jsem ráda , že mě do toho nenutí , a nebo že to neřiká nahlas že by to chtěl ..sedly jsem si a pokecaly o tom , řekl že mě chápe a mé rozhodnutí toleruje ... :) ale když jsem to dělala uplně poprvé , je to jednodušší než samotný sex :) takže se neni čeho bát :)

  • no ze to dela kazdy par o tom silne pochybuju ;) treba my to nedelame. mi je to naprosto odporne bleeeee fakt. zkousela jsem to parkrat ale to se neda a manza to nevyzaduje ;) ani to v nasem zivote nevyvolava zadne problemy a tak. proste jestli se na to necitis, tak to nedelej. kdyby ses do toho nutila nebo on by te do toho nutil, tak to asi nebude dobry... myslim, ze ve vztahu byste se do niceho nutit nemeli. treba k tomu casem dospejete ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist