Sex s novým partnerem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #287469 14.2.2021 9:57

Ahoj holky, po delším vztahu jsem si našla nového partnera, který je hodný, milý, ale myslím si, že nám to spolu úplně nefunguje v posteli. S mým bývalým přítelem jsme byli jako jedno tělo, bohužel tady nám to nějak nefunguje. Já nejsem ten typ, co bych mu řekla, co a jak má dělat, prostě v tomhle potřebuji pozornost od chlapa a musí se mě ptát on. Stydím se mu tohle říct, jak to fungovalo vám? Změní se to? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když spolu nebudete komunikovat tak se to nezmění. On nemůže vědět, že ti to tak nesedí, když nic nereknes...:'-(

  • stupidiack14.2.2021 10:13

    Jde o to, jak dlouho spolu jste, ale neboj se - ze začátku je zdrženlivost, nejistota a stydlivost úplně normální, zlepší se to! :-)
    Muži nám nečtou myšlenky, nevidí nám do hlavy, co se nám líbí nebo ne.
    Když bývalý věděl, jak na tebe a co se ti v posteli líbí, nový přítel to těžko sám od sebe bude vědět. :-)
    Pokud se necítíš na to mu to říct přímo, tak až bude dělat něco, co je ti příjemné, dej to najevo. :-)

  • Z počátku vztahu jsem také neuměla říct, děla mi to docela problém i teď po půl roce vztahu. Hlavně ze začátku nebyla ta důvěra samozřejmě 100%.

    Ono nikdy nemůžeme čekat, že ten první sex bude dokonalý, ani ty následující. Ale postupně si přijdete na to, co vám doopravdy sedí. A přesto, i když už se budete znát dost dobře, tak přijde sex, který nebude tak skvělý jako byl třeba ten včera, ten mohl být zrovna dokonalý.

  • Mam tez novy vztah jsme spolu cca pul roku a co se tyce sexu tak proste pokud tam nevladne komunikace nebude to nikdy dokonali. Ja treba jsem priteli rekla co v sexu ano a co ne . Jsem pritelovi treti holka za zivot takze mam da se rici zajicka a vim ze pokud mu nereknu co a jak nemohu ocekavat ze na to prijde sam a udela me to tak jak bych chtela v myslenkach. Takze spolu kolikrat i sex probirame . On se ze zacatku stydel. Trvalo nez s tim prisel . Ja to poznala tak jsem pomalu zacala rozebirat konverzaci a ted si nemuzu stezovat. Uzivame si to oba a dokonce sam prichazi s tim co by chtel zkusit a co ne. Treba ja jsem bisexualka a tak jsem rekla ze bych chtela trojku on ze ne. Dobry beru to. Pro me je hlavni ze se me v tom otevrel a rekl sam co chce. Dlouho mu trvalo nez se odhodlal k oralnimu sexu nikdy to nedelal mel z toho atrach ze pry me to neudela dobre atd.. a nakonec kdyz se k tomu odhodlal muzu rici ze me to udelal lepe nez jaky chlap pred nim . Takze komunikovat a netlacit . :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 708 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist