Sex s kamarádem

Otázku položila: pufina2580 31.12.2012 23:17

Ahoj,
jsou to zhruba 2 mesice, co jsem se rozesla s pritelem. Byli jsme spolu 3 roky, ale podvedl me. Byla jsem z toho hodne spatna a utechu jsem nasla u sveho kamarada (byvaly pritel, chodili jsme spolu pred 4 roky). Mame spolu moc dobry vztah a dohodli jsme se, ze by jsme se spolu mohli vyspat, jelikoz to mame oba radi.
Zazily jste nekdy neco podobneho? mam strach z toho, jaky to bude. Uz jsme spolu driv spali, ale to bylo jine, milovali jsme se, ale ted uz se vzajemne nepritahujeme.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Stalo se mi to stejné a myslím si, že na tom nic není ;-) . A možná s toho "kamarádství s výhodama" jednou bude něco víc a tentokrát to bude stát za to. No, uvidíš sama. Každopádně neváhej a pokud Ti srdce říká, jdi do toho, tak je poslechni ;-) . Přeju hodně štěstí v intimním i osobním životě, mnoho štěstí a moře lásky v tom Novém roce 2O13 :-) !!

  • Tak pokud to oba berete stejně, tak není co řešit... Proč si občas neudělat hezké chvilky. Lepší jak se doma trápit samotou. Ale bacha na to, aby to jeden z vás nebral vážněji a nesliboval si od toho něco víc než ten druhý... To pak nedopadá dobře :-( Osobně znám případy, kdy to takhle oboustranně fungovalo... Taky ale znám případy, kdy pak jeden vyšel s velkým zklamáním... Tak přeji, aby to nebyl váš případ ;-)

  • venysek1.1.2013 9:43

    Přijde mi to jako vytloukání klínu klínem a mohlo by se stát, že se v tom kamarádství začneš citově angažovat a to by asi fakt nebylo dobrý.. Zvaž to, jestli ti to stojí za to riziko a jestli i on stojí za to, aby ses kvůli němu případně trápila.. Pokud o tom pochybuješ nebo z toho máš strach, myslí si, že to není dobrý nápad a nějak má z tebe pocit, že do toho až tak jít nechceš..

  • Nechápu, proč to chcete udělat, když píšeš, že už se nepřitahujete.....buď jsou v tom city a nebo chtíč po sexu, ale dělat to jen "tak"......taky si hodně rozmysli, jestli to opravdu pro tebe bude jen sex nebo od toho čekáš víc (nebo od toho čeká víc tvůj kamarád?), nehledáš jen utěšení a náhradu za rozpadlý vztah, který nemáš v sobě vyřešený.
    Je to zrádné, tak si dejte pozor, ať to jednomu z vás neublíží a pak bude i po kamarádství.

  • já jsem jednou taky zvažovala, jestli jenom spát s kamarádem se kterým jsme se vzájemně přitahovali. On chtěl jen sex já bych se nebránila něčemu víc. Nakonec jsem řekla že NE a udělala jsem dobře. Věděla jsem, že já bych se do něj akorát tak zamilovala a pak bych trpěla víc. Musím teda říct, že z našeho kamarádství nezbylo nic ale ani to už mi nevadí. Vždycky se jednou za čas znovu ozval jestli nechci sex, ale potom co zjistil že mám přítele si na to asi netroufl a dal pokoj.
    Takže i k tvému případu bych řekla ne, protože tak vždycky nějaké skryté city budou a vždy bude jeden aspoň trochu doufat v něco víc...

  • spát s bývalým je jako jíst shnilý maso...to mi věř..

  • Tak si říkám,jste na tom holky tak špatně,že nejste schopné poznat jiného muže,atˇpro život,nebo jen na sex.Stále víc tady čtu o sexu s expartnery.Neodsuzuji to,ale nechápu.Je to jako obchod se slevněným zbožím...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist