Sex s kamaradem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #162811 2.12.2015 20:40

Ahoj, myslite, ze kluci berou sex jen tak a nemaji vubec zadne citove pouto potom? Libi se mi jeden kamarad, ale on chce opravdu jenom sex, i kdyz si rozumime. Mam se ho vzdat, nebo s nim spat a treba se to vyvine? Nechci byt zklamana, ale zaroven bych si prala, aby se splnila ta romanticka varianta.

  • 03.12.2015 11:34:35 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No... jestli ti na rovinu řekl, že tě chce jen na sex, tak bych s ničím víc nepočítala. Ve vztahu sex určitě prohlubuje i citovou vazbu, ale zas na druhou stranu chlapům nedělá až tak velký problém od sebe tyhle dvě věci oddělit :-D Představa, že se s ním párkrát vyspíš a on pak bez tebe nebude moct žít, je mírně řečeno naivní.

  • Pokud ti jde o opravdový vztah tak podle mě není vhodné začínat sexem, obzvláště když on nastolil pravidla, že mu jde jen o sex...naopak pokud odmítneš s tím, že nejsi lehkých mravů můžou tvoje kvality narůst...málo který chlap touží po opravdovém vztahu s dívkou která mu hned dá

  • Jestli je to kamarád, se kterým chceš být kamarádka i dál, nic bych na vašem aktuálním vztahu neměnila. Jenom sexem si to můžete celé pokazit a pokud na rovinu řekl, že vztah nechce, s největší pravděpodobností se to po sexu nezmění.
    Aby to fungovalo "jenom na sex", musí to tak od začátku chtít oba. A i tak pozor na to - když ti dá pusu, obejme, přitulí se v posteli, i to je část té hry "jenom na sex". Nemusí to znamenat vůbec nic víc, oni se chlapi umí dobře přetvařovat. Aspoň taková moje zkušenost před pár lety - oba jsme věděli, o co jde a oběma nám to tak vyhovovalo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist