Sex s bývalým

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161757 27.11.2016 17:05

Ahoj holky, potřebuju poradit a zajímalo by mě jestli se některá z vás setkala s něčím podobným. Už to budou 4 měsíce co jsem se po pulročním vztahu rozešla se svým přítelem. Myslela jsem si, že se přes vše přenesu a život pujde dál bez něj. Jenže to dopadlo tak, že jsme spolu začli opět stýkat, ale bohužel jen na sex. Na kamarádství s výhodami jsem do té doby měla opačny názor. Bylo to pro mě naprosto nepředstavitelné a nepřipustné, ale s ním mi to prostě vidělo. Ze začátku jsem byla natolik naivní že jsem si myslel, že se k sobě vrátíme, ale nebylo tomu tak. Já byla v téhle hře ta která cítila něco víc a kolikrá se stali, že jsem to neustála a přímo před ním jsem se rozbrečela. Když mě viděla v tomhle stavu, řekl mi, že mě má rád, že mu na mě záleží a že mi nechce ubližovat. Přestali jsme se vším a já si všechno v té své hlavičce překopala. Nějak jsem se začala smiřovat s tím, že spolu nebudeme a byla jsem přesvědčena, že najít si někoho nového nebude problem. Ale měsíc po tom co jsme to ukončili se mi ozval s tím, že mě má rád a že mu chybím a začli jsme spolu zase spát. Stýkali jsme se jednou za měsíc a kolem mě se začalo motat několik kluků, ale já nebyla schopna s kymkoliv si začít protože jsem cítila jakousi věrnost vůči někomu kdo mě má jen na sex. A všeho toho hrozně lituju a jsem sama na sebe naštvaná, protože mi teď dělá obrovský problem najít si někoho nového. Zájemců je spoustu to ne že ne, ale kdykoliv se někdo najde, tak začnu nad vším přemýšlet, začnu ho srovnávat s bývalým partnerem a vždy to dopadne tak, že usoudím, že s někým novým nebudu stejně šťastná jako s mým ex. Nehledě na to, že už si vůbec nedokážu představit sex s někým jiným. Jsem člověk, který nedokáže být sám a tohle mě neuvěřitelně užírá.

  • 28.11.2016 21:12:36 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • přestaň dělat bývalému matraci a ztrácet čas...akorát přijdeš o nové příležitosti a možnost na něj co nejrychleji zapomenout...sama píšeš, že už mohl být dávno pokoj, kdyby jsi mu zase nekývla...moc dobře víš, že to nikam nevede, prodlužuješ tu agonii a ještě se necháš využívat...ty mu poskytuješ sex za vidinu toho, že se možná vrátí...myslím si že žádná tohle nemusí dělat...když šel, tak stál za prd a měl by jít...měla bys znát svou cenu...takhle ji snižuješ ;)

  • Jestli mu jde opravdu jen o sex a tobě to nevyhovuje, tak to prostě utni. Napiš mu, že konec a pak už se ním nescházej, neodpovídej na smsky, prostě nic. Chlapec nejspíš nenašel "náhradu" tak rychle, jak si představoval, a teď se mu na uvolnění tlaku v kalhotech hodí milosrdná bývalka. Což by nebylo nic špatného, kdybys to vnímala stejně, ale na to to podle tvého dotazu nevypadá.

  • macicekkajik27.11.2016 17:52

    zkus byt chvili sama a snazit se zabyvat necim jinym, prestan se s byvalym stykat a zbav se vseho, co ti ho pripomina, casem na nej zacnes zapominat, jak se rika, cas vse vyleci a pujdes dal, nemusis hned s nekym zacit chodit, ale najit si kamarada, s kterym si budes rozumet a uvidis, ze se da zit i bez nej, ze ho k zivotu nepotrebujes

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 240 otázek, kterým se dostalo 271 635 odpovědí a 409 763 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist