Sex po roce vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46582 3.12.2011 20:31

Ahoj Holky,

mám problém. Jsem s přítelem přes rok a v poslední době nám to v sexu nějak neklape. Buď nechce on nebo já, pak jeden z nás je unaven. Mám ráda sex a když ho dlouho nemám jsem nevrlá a někdy nepříjemná. To sáme i on. Jenže mi pak říká, že to dlouho neměl a že ho bude bolet atd. Teď začal pracovat a je unaven a já jsem bezradná... možná to vypadá špatně,ale je to normální biologická potřeba. Mám to zkusit s někým jiným nebo to překonat? Není to poprvé a já se snažím, abych mu to dala najevo apod. jenže většinou je unaven a když není a chce je pozdě a já musím jít spát, protože brzo vstávám. Dík holky

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek893.12.2011 21:56

    No, možná proto se tomu říká "manželské povinnosti." Jelikož každý má chuť někdy jindy, tak by to chtělo se domluvit na tom, že jednou to uděláš pro něj ty, i když nebudeš mít chuť a podruhé zase to udělá on pro tebe, i když na to nebude mít chuť on. Je to kompromis :) Ale pokud ti nejde ani tak o sex, jako spíš o uspokojení, tak bych také navrhovala masturbaci. Ale uvažovat o tom, že si najdeš bokovku, tohle mi přijde vůči tvému příteli dost nefér.

  • full.avl4.12.2011 9:06

    Bokovku kvůli této ptákovině? no to snad nemyslíš vážně ne?! co si takhle udělat "dobře" sama než partnerovi zahejbat?
    Víš kolik je párů, které momentálně nejsou spolu a jsou si věrní a nehledají bokovku přesto, že třeba s partnerem nejsou pár měsíců, když je třeba chlap pracovně mimo, a ženská se doma musí starat o děcka a nemůže na nim jezdit?

  • Co zkusit masturbaci? Ještě mě tam zaujala jeho výmluva: Podle mě pokud je zdravý, tak by ho to nemělo bolet a na čase abstinence to nezáleží. Protivýmluva na to: Tak to zkusme s kondomem :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist