Sex po miniinterupci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37410 28.12.2011 5:40

Ahoj, nevím jestli tu ta otázka byla ale radši se znova zeptám. 14.12. jsem byla na miniinterupci, zítra bych měla jít na kontrolu a nejsem si jistá jak se na to doktora zeptat abych si nepřipadala divně. Mám nového přítele a jiskří to mezi námi až až tak se chci zeptat, jestli když jsem 13.den po zákroku můžu mít samozřejmě s kondomem sex? Díky předem za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl28.12.2011 8:07

    Sice jsem nikdy na něčem takovém nebyla, ale zdá se mi to dost brzo i když píšeš že by jste používali kondom. Podle mne bys měla vydržet, pokud to mezi vámi jiskří teď, tak bude i potom nee?
    Skákat do postele hned s někým novým a ještě když jsi po potratu tak se mi fakt zdá přitažené za vlasy. Podle mne ten styk ani příjemný nebude, ale to si myslím, jen kvůli tomu co jsem už několikrát o tom četla.

    ale je to tvoje věc, pokud se s někým budeš chtít vyspat tak těžko se budeš řídit něčími rady a stejně to uděláš.

  • eva11128.12.2011 8:28

    Určitě ještě náký týden počkej steně bys s toho moc neměla.

  • Správně by se melo dodrzet sestinedeli. Docela te obdivuju jestli mas po tomto zákroku chut uz na sex. Ja na revizi byla dvakrat a prvne to bylo docela v poho,ale i tak jsme meli sex az po MS a po druhe jsem mela dva mesice takove bolesti, ze sex bylo to posledni co bych chtela. Já myslím, ze neni kam spechat, spis si to jiskreni uzivej a aspon uvidis jak dotycny bude ochoten "cekat" Ted je otázka jestli to vi nebo nevi, muzes mu rict, ze jsi byla na gyn zakroku a ze proste musite pockat. Ikdyz jsou treba holciny po porodu co sexovaly uz 10den, je to jenom na tobe cemu das prednost. Kdyztak ale pouzij kondom kvuli infekci.

  • Po těchto zákrocích se má dodržovat šestinedělí, ať jde o revizi nebo o interupci. Samozřejmě je to na tobě, i holky po porodu někdy nedodržují šestinedělí, já sice rodila císařem, ale radši jsem šestinedělí dodržela. Ono se stát nic nemusí, když se cítíš dobře, ale určitě použijte kondom. Doktora se klidně zeptej, ale možná Ti právě doporučí to šestinedělí. Já jsem opatrnější, takže já bych doporučila ještě počkat, třeba ne celé šestinedělí, ale teď mi přijde brzo.

  • rozhodně šestinedělí, jinač obdivují tvůj sexuální apetit a to ještě po takovém zákroku :)

  • Ahoj, taky bych řekla, že není kam spěchat, ale každá to máme jinak. Já teda už asi po 14 dnech po revizi na sex chuť měla, milovali jsme se po třech týdnech s kondomem. Se spermatem se totiž do dělohy můžou dostat i bacily a při takovém zánětu bys bez sexu musela vydžet mnohem dýl. Pokud na to máš chuť tak to můžete zkusit, ale jestli se chceš milovat jen kvůli němu tak ještě počkej. Jestli stojí za to, tak i on vydrží :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist