Sex po CS - nejde to

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38173 9.1.2013 20:14

Ahojky, potřebuju poradit a uklidnit.
Jsem 2 měsíce po CS. S manželem jsme se těšili na první sex, vycházelo nám to na vánoce. Bohužel se stalo něco s čím jsme ani jeden nepočítali. Manžel se do mě dostal jen do půlky a dál to nešlo (možná by šlo, ale bolelo to). Nechali jsme tomu pár dní a zkusili to znovu - opět stejný problém. Používáme lubrikanty, zkoušeli jsme různé polohy. Včera jsem byla na kontrole po šestinedělí a pan doktor říkal, že by to jít mělo, že máme zkoušet. Při vyšetření jsem se málem rozbrečela a říkala jsem mu, že už to asi půjde, že to nejspíše prošťouchnul :-D Jenže teď jsem vylezla z vany a jsem zase totálně nešťastná. Nahmatala jsem si čípek, ale za ním je opět konečná :'-( Úplně se bojím dalšího zkoušení. Máte s tím někdo zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no a co by mělo být za čípkem? čípek je vstup do dělohy, zasahuje do pochvy a moc místa za ním už ani není.
    ale je otázkou, jestli by jsi nepotřebovala posílit svaly pánevního dna, tím by se zvedla i děloha a mohlo by to být lepší.

  • inthense9.1.2013 20:57

    ahoj,ja jsem po cisari 2 a pul roku a hluboke polohy me boli doted.nemuzu byt nahore,to mnou projede bolest :-( zkusila bych rict manzelovi,aby tam dal penis jen trochu a pak vzrusenim by to mohlo jit dal.doporucuju se úpred sexem vymocit a i dojit na stolici.zni to hloupe,aler me to pomohlo od bolesti hlavne te jizvy a tlak na konecnik ustal.preju at je to brzo v poradku ;-)

  • Ahoj,já rodila normálně a první 3-4 sexíky jsem skoro obrečela.I ted',když manžel zajede hloubš a v nějakém špatném úhlu,tak křičím,ale bolestí :D je to tím,jak je neposílené pánevní dno.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist