Sex máme málo, odmítá polohu a koníčka, a nedělá mi orální sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #277367 16.7.2017 21:21

Můj muž nemá rád polohu na koníčka,při sexu ležím vždy na zádech a jemu to tak vyhovuje. Já naopak byla vždy nejradši nahoře, bývalý přítel s tím neměl problém. Když z něj loudím,proč nechce,říkal,že jsem na něj moc těžká,jenže je největší muž,kterého jsem měla a žádnỳ předtím si nestěžoval. Mám 75 kg a on tak 97. Orální sex taky odmítá,tedy pouze on mě,obráceně mu to nevadí. Jsem zklamaná,je mi 31 a můj sexuální život je jednotvárný a nemluvím o tom,že máme styk tak jednou měsíčně. Máte to některá podobně? Nebo jsem smolařka jen já?

  • 17.07.2017 10:37:33 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 17.07.2017 10:37:33 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. S polohou na koníčka máme s manželem taky "problém", ale ten, že se manžel u něj nudí i přes to, že se snažím u toho vrtět jak protřelá pracovnice bordelu a na něm vidím jen to, jak má zavřené oči a asi přemýšlí o kravinách :-D. JInak po dítěti se sex změnil na jednou za jeden až dva měsíce díky vyčerpání. Plus musím podotknout, že připomínka na tvou váhu je celkem srandovní, když uvedu, že vážím cca o 15kg víc než manžel a v klidu mě na koníčka nechá. Na partnera nedosedávám úplně, jakoby si nad ním dřepnu, takže většinou trochu posiluju a v horším si ještě dělávám podporu rukama. Nic, co by chlapa fakt zatěžovalo. Jen mě celkem štve, že manžela to nudí a nedokáže dosáhnout vyvrcholení, takže posléze jedeme na klasiku nebo zezadu.8-.

  • Já naopak preferuju být na zádech, aby iniciativní byl muž, ale několikrát jsme se nějak přetočili (celkem teda myslím 3x) a dvakrát z toho byl oboustranný současný orgasmus. Nevím teda, jak to máte vy, ale my jsme to měli vždycky tak, že jsem ležela já nahoře, líbala jsem ho na ústa, po krku, po bradavkách a dole jsem se otírala tak, že ho to vzrušovalo. Až nakonec jsem se dostala na koníčka. I když teda teď zvažuju, že nevím, zda se tomu ještě říká koníček, když sedím a přitom jsem hlavou nakloněná tak, abychom se mohli líbat... tak se omlouvám, pokud je to od věci.:-(

  • Francy17.7.2017 9:57

    Hm, pěknej sobec. Můj přítel miluje sex na koníčka, protože mi to dělá moc dobře a zásluhu na to má on. Zezačátku makám já, ale většinu času přiráží ze spodu on. Vyhovuje mi to, ptz když hopsám já, tak se na sebe nemůžu soustředit :D Když začne on, tak na něm vidím, že ho to baví a navíc mě muže pěkně zlobit. Je to jeho nejoblíbenější poloha na finish. Zkus to u vás navrhnout, ať se zapojí taky :) A s tím orálním sexem jsem to pochopila správně, že ty mu ho můžeš dopřávat, ale on tobě ne? Pokud to tak je, tak bych se na něj taky vykašlala..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist