Sex-kolikrat mesicne?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376824 15.9.2017 17:05

Ahojte :) kolikrat mesicne mate sex? Stane se Vam, ze ho trebas mate tyden v kuse kazdy vecer za sebou? ... Jak to zvladate vy a nebo Vas partner? Je sex pak lepsi kdyz to je tak casto a nebo ne? Nebo je lepsi par dni nebo tydnz odrict sex a pak je to lepsi zazitek?Jak casto sexujete? My mame s muzem sex kazdy vecer, premyslim nekdy, jestli to neni jen kvuli mne, protoze vi, jak sex mam rada a porad ho chci... Pritom k orgasmu jsem jeste nedosla nevim jak na to, ale je to pro mne takove vrusujici... Muj parner asi tak casto sex nepotrebuje i kdyz on ma u nej orgasmus pokazde... Az mne to mrzi... Jak to mate vy? Diky za odpovedi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja sex miluju, ale mit ho denne fakt nepotrebuju. Sex je pro me vysledkem nejake vasne, velke chuti a touhy, a to fakt neni neco, co clovek zaziva denne. Ideal je pro me tak 2-3x tydne ;)

  • My ho máme 2x-3x týdně, výjimečně jenom jednou. Přítel jezdí jenom na víkend (pátek, sobota, neděle), takže ho máme vlastně skoro pokaždý, když se vidíme :D Jinak orgasmus jsem taky neměla, až teď nedávno 2x, když přítel koupil vibrátor. Z toho si nic nedělej a neboj se zjišťovat, co se ti líbí a říkat to příteli, nebo ať zkouší sám, co se ti líbí, nám to hodně pomohlo. :) A nemyslet na kraviny a uvolnit se.

  • Vážně má partner pokaždé orgasmus? Já když mluvím se svým mužem, tak mi vysvětlil, že ne každá ejakulace je orgasmus. A jemu třeba nejde mít denně orgasmus, mně moc taky ne. Jsou týdny, kdy máme sex denně, ale teď se vídáváme jen tak 2-3x týdně, tak potom máme třeba třikrát za den, protože jsme po sobě hladoví. :-)
    Když jsme ale měli nedávno snad 9 večerů za sebou, tak já to nezvládám... asi po čtvrtém jsem měla dost a uvítala bych pauzu, ale věděla jsem, že se dlouho neuvidíme. Ale standard, který by nám oběma vyhovoval, kdybychom spolu byly každý den doma, tak víme, že ideálně je pro nás mít sex tak ob den, v době ovulace, kdy mám větší chuť, tak denně. Naopak v době přes ms nemám chuť, protože je mi hodně špatně. Takže náš ideál je 3-5x za týden.

  • Jam2215.9.2017 17:56

    Tak ja uz ani nevim co to sex je :-( , manzel je kamionak takze kolikrat neni doma treba i mesic a nekdy se stane ze kdyz prijede na vikend domu tak neni chut takze ted jsme bez sexu uz 3 mesic .... Nejak jsem si uz zvykla ....

  • Jsme spolu krátce, takže máme sex opravdu průměrně 5 dnů v týdnu, a v ty dny průměrně 2x... Víme, že se toho jednou nabažíme, a proto se snažíme co nejvíce, dokud nás to baví ;-)

  • Po 5 letech vztahu průměrně denně - někdy víckrát za den jindy pár dní nic. Když jsme byli bez sexu po šestinedělí tak byl pro mě sex málem infarkt, né že bych si ho neužila ale myslela jsem že pojdu. :-D Jinak orgasmu jsem dosáhla až s tímhle chlapem. Před tím 4 roky, 3 různí partneři a nic. Ale stejně musím být pro orgasmus v 99% nahoře.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 479 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist