Sex dobrovolně

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195049 19.8.2019 10:35

Ahoj mam otazku .. kdyz je holce 14 a klukovy 19 muze byt sex dobrovolny a nemusel byt s toho velkej trest treba podminka .. ?? Chci to nutně vědět

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jestli ten kluk není úplně blbej, tak ve svém vlastním zájmu do toho nepůjde. I rádoby dobrovolný sex je trestný pokud nemáš 15 let. Nikdy se nemůže být jistý, že to proti němu někdo později nevytáhne. Promlčeníd oba je tam tuším 10 let ??

  • Pockej si na vysledek vysetrovani, ktere prave probiha (davalas zde dotazy nekdy min.tyden). My ti nemuzeme predpovedet, jaky trest kluk dostane nebo jestli zadny nedostane. Pokud jsi ho chtela chranit, meli jste jeste chvili pockat nez ti bude 15.

  • Obávám se, že na podmínku to nebude:



    Trestní zákoník
    ČÁST DRUHÁ
    HLAVA III
    § 187

    § 187Pohlavní zneužití

    (1) Kdo vykoná soulož s dítětem mladším patnácti let nebo kdo je jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až osm let.

    (2) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na dítěti mladším patnácti let svěřeném jeho dozoru, zneužívaje jeho závislosti nebo svého postavení a z něho vyplývající důvěryhodnosti nebo vlivu.

  • WojKa19.8.2019 10:42

    Prázdniny ještě neskončily, že? Raději se jdi připravit na blížící se školní rok. Ať s Tvým souhlasem nebo bez něho je to trestný čin. S tím se operovat nedá, takže bych být Tebou počkala a nikam nespěchala, pokud nechceš, aby z toho měl ten kluk problémy.

  • terryk19.8.2019 10:58

    Já myslím, že sem slečna před pár dny psala, že styk už proběhl a rodiče ji ženou na gyndu, aby si potvrdili, zda je, či není panna. Ne, na dobrovolnost se to uhrát nedá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist