Sex bez kondomu, co teď?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412178 12.8.2020 20:00

Dobrý den, pár dnů zpátky se mi stala taková věc, byla jsem opilá a myslím, že kamarád se mnou měl sex. Upřímně mám trochu okno, jediné, co si pamatuju je, jak ve mně chvíli byl, ale byla jsem hrozně mimo a víc si nemapamatuju, takže už nevim, jestli se do mě udělal nebo ne nebo co se vlastně stalo, ale ochranu určitě neměl. Já se každopadně teď trochu obávam otěhotnění, na prášek po je už pozdě, je něco, co můžu dělat, nebo jen čekat, až jestli to dostanu?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik13.8.2020 5:10

    Za prvé, když jsi byla opilá, že si nic nepamatuješ, je to prakticky znásilnění, protože si nevěděla, co děláš a tudíž si mu nemohla dát svolení. Za druhé: aplikace, pokud nesleduješ nic jiného - teplota, čípek, hlen, tak je k ničemu a budeš muset doufat, že jsi neměla plodné dny. A s Francy souhlasím, když měl s tebou sex, když si byla opilá, což se prostě nedělá, proč by to neudělal i jiné holce. Skoč si na testy na sexem přenosné choroby. Ono stačí si skočit i k obvodní na preventivní prohlídku a říci si, že chceš k normálním testům, si ještě nechat udělat to co potřebuješ - HIV, sifilis, atd.

  • Francy12.8.2020 20:08

    Jedině čekat a zajít si na venerologii na test na pohlavní choroby. Pokud chlapec často takhle ojíždí kamarádky na party, tak bych očekávala nějaký breberky :O=

  • Můžeš si i zkusit odhadnout, kdy máš plodné dny a pokud jsi mimo ně, být více v klidu. Ale jestli to nesleduješ a máš nepravidelný cyklus, je to skoro nemožné. Pokud máš ale ms pravidelnou, dá se to cca určit.

    A co se zeptat toho kluka, možná si pamatuje.

    A s testy souhlasím, jistota je jistota.

  • I přes “trapnost” situace se určitě spoj s tím klukem a zeptej se ho. Je to největší jistota. Pokud se neudělal, odhadla bych ještě cyklus a byla cca v klidu. Pokud ano, bohužel se s tím teď nedá nic udělat, i když myslím, že některá z tabletek po styku, je dokonce do 120 hodin, což bych si, na tvém místě, ještě spočítala a ověřila. Ty testy jsou jistota, ale úplně zas tak moc bych neplašila, nevím... jako prostě holt není to milá situace, ale stane se a nejsi ani první a ani poslední. Zkušenost určitě dobrá, veeelmi poučná a až se to vyřeší, šla bych normálně dál.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist