Sex a přítel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394409 12.8.2018 16:42

Ahoj holky, S přítelem jsem skoro 2 roky a měli jsme několikrát sex. Vždycky když dojdeme k orálnímu sexu tak mu ho vždycky jak se říká vyhulím ale on mi to neudělá. Párkrát jsem se ho zeptala proč mi ji nechce lízat a vždycky mi odpověděl že se bojí že z ní něco vyteče.
Nevím jak mu to mám vysvětlit tak bych potřebovala nějaké rady a nebo co to znamená a třeba jestli to nejsou nějaké jiné příznaky proč mi nechce dělat orál. sex.
Předem děkuji za odpověď☺

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha12.8.2018 16:59

    To je pěkně vymyšlený důvod, jako kdyby z penisu nikdy nic neteklo. Řekla bych, že s orálem asi moc zkušeností nemá a situace mu vyhovuje, jak je, protože dostává, co chce. Asi bys to s ním měla probrat víc, tohle je odpověď jak od školáka. Dva roky už je dost dlouho na to, abyste si to mohli vyříkat mezi sebou a on chápal, že sex je i o tom uspokojit toho druhého.

  • Řekni mu, že jemu taky z něj teče a to se nemusí hned udělat. Ty maxiámlně zvlhneš, což by měl brát jako velikou poklonu. Chce to v tom vztahu rovnoměrně dostávat a rozdávat a ne jen dostávat a čekat, že to bude v pořádku. Zkus do něj nalít třeba sklenku vína na kuráž a on tak třeba překoná obavy pokud je to pro něj veliká překážka. Třeba mu slib, že pokud on dá, tak ty taky a dáš si velmi záležet ;) chlapi na tohle slyší ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist