Sex a orgasmus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395647 24.9.2018 12:13

Ahoj holky.
Mám problém,který už delší dobu řeším.. Momentálně mám už rok přítele,nejsem panna už několik let. Partnerů bylo víc. Sex mě vždy bavil,ale je problem v tom,že nepoznám jestli jsem se udělala. Umím si říct o to co je mi příjemné atd. Ale prostě nepoznám,jestli jsem měla či ne,orgasmus. Vždy je mi moc příjemné když mě partner dělá,ale vezmu to dost přesným příkladem..Když mi dráždí klitoris po pár minutách už se to nedá vydržet,nohy mi jdou k sobě a už se nedokážu soustředit na to příjemné.. Tím pádem,nikdy nerozpoznam,jestli to bylo ono,nebo ne.. Nevim,jestli se dokážu tedy Dobre uvolnit,nebo čím by to mohlo být..Jak jinak to tedy mohu poznat? :|

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk24.9.2018 12:37

    Můžu to napsat jednoduchou radu, to prostě poznáš, nedá se to s ničím zaměnit ani o tom pochybovat. Natolik je to intenzivní pocit.

  • Orgasmus poznáš. Je to silné samovolné stahování poševních svalů vystřelující až do podbřišku. Potom vzrušení rychle opadá. Pokud si nejsi jistá, jestli jsi ho zažila, tak jsi ho nezažila. Nejlépe se k němu propracuješ při masturbaci. No pokud ani tou, neklesej na mysli. Některé ženy jej jsou schopné dosáhnout až později. Takový orgasmus ve skutečnosti pro ženu není tak důležitý, jako fakt, že zažíváš při sexu příjemné pocity. Čas ukáže ;-)

  • stupidiack24.9.2018 16:46

    Až přijde orgasmus, tak to POZNÁŠ. :-) Myslím, že to, co popisuješ je jen abnormálně silné vzrušení, které je potom až nepříjemné. Mám to stejně, je to tak moc intenzivní, až je to potom k nevydržení a musí partner přestat. Ale je to jen v případě, dráždí-li partner pouze klitoris (prsty, jazykem). Ale to, co popisuješ, určitě není orgasmus, poznala bys ho. Nejlepší poloha pro dosažení orgasmu je na koníčka, ale na to musíš přijít sama. :-) Hodně štěstí! ;-)

  • buccaneerka224.9.2018 12:50

    Jestli je to příjemné před tím, než to začne být nepříjemné, tak to může být orgasmus. Mně už je po orgasmu taky dráždění nepříjemné a kdyby partner pokračoval, tak to začne i bolet.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist