Sex (35leté a více)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #56212 6.12.2011 11:02

Ahoj holky. Chci se Vás zeptat, jaká je u vás "frekvence" milování. Je mi 38 let, partnerovi 40. Jsme spolu 3 roky. Ze začátku jsme se milovali hodně často, teď je to průměrně jednou týdně. Partner na častější sex nemá chuť, já mám apetit stále :-) a častější milování se mi schází. Partner říká, že je vše v pořádku, že už to přece není jako za mlada, anebo na začátku vztahu, kdy je vše "nové", nemá tolik podnětů, ať to tolik neřeším, ať si vážím toho krásného vztahu který máme, a´t vnímám kvalitu a ne kvantinu apod.
Díky za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mě je 38 a příteli 30. Čekáme spolu miminko, za 14 dní bych měla porodit. A sex máme skoro každý den, přítel je stále při chuti a i já :-D

  • Ahojky, souhlasím s bumíkem, my jsme spolu 6 let, oběma je nám 28, na začátku to bylo hodně intenzivní, ale postupem času se milujeme třeba 1x do týdne a úplně nám to oběma stačí. Jen když jsme se snažili o mimi, tak obden, ale to už jsme si říkali, že nejsme stroje :-) Sex je určitě důležitý, ale také je plno jiného na čem záleží, třebas takové to denní mazlení a přitulení :-)

  • ahoj, me je 27, manzelovi 25 a sexikujem tak 2x-3x do mesice a je to bezva. Ani ze zacatku vztahu to nebylo casteji nez 1x - 2x tydne a obema nam to takhle vyhovuje.

  • Já jsem s přítelem půl roku a máme spolu sex cca. 1x týdne a jsem spokojená :-)

  • No mě je teda 19 let příteli je 21 a ač máme za sebou první dcerku a teď čekáme druhou není to překážkou, ale stejně spolu souložíme jednou za týden možná i déle i když to chci dělat častěji :-( takže je to holt asi v každém věku :-(. Příde s práce a na sex nemá ani pomyšlení :-( takže to jde jen o výkendu, když zrovna nemáma něco jinýho na práci :-( (myslím že ti chlapy si hledaj všechny možný argumentace, aby se stoho dostali s čistým štítem ) :-(

  • je mi 21, mame jedno prtato a radi bychom druhe ;) a milujeme se 2-3x mesicne a obema nam to prijde uplne normalni ;) nepotrebujeme spolu sexovat kazdy den....

  • Ahoj, mne bude 29, manzelovi je 46, jsme spolu 6 let. Ted jsem tehu, takze je to vsechno jiny, ale pred tehu jsme sexovali taky zhruba 1 tydne. Jak pises, taky mam apetit porad a mohla bych vic, ale manzel to proste nepotrebuje. Nekolikrat jsme se kvuli tomu i dost pohadali, ja dokonce premyslela, jestli je toto pro me duvod k rozchodu, ale nakonec jsem dosla k zaveru, ze ackoliv je sex pro me dost dulezita vec, neni tak dulezita jako ty ostatni, ktere v nasem vztahu klapou. Takze se snazim to neresit, i kdyz prece jenom me to obcas mrzi.

  • petulinkaa136.12.2011 21:09

    U nas je to ruzny,kazdopadne vetsinou dene :-) prvni dva roky spolu to bylo urcite dene az nekolikrat dene,dnes po peti letech je to minimalne 4x do tydne a muzeme dovadet porad :-) jsou casto dny kdy jsme v posteli cely dny :-) me je 23let a manželovi 41let :-)

  • Hlavně že vůbec sexujete! :) naši jednoho dne přestali, pak spolu přestali i mluvit a byl konec manželství !!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist