Sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #79266 6.11.2012 18:54

Ahoj, mám takový ošklvý a nepěkný problém. Je mi něco přes 17 let a od 15-ti let jsem s přítelem. Před ním jsem nikdy žádného neměla.. Teď mi ale začíná docházet, že jsem se měla užívat.. Přítele miluji, ale cítím jakési nedostatky.. Chtěla bych zkusit třeba i jiného muže.. Ale přítele nechci zklamat ani opustit.. Nevím co dělat proti těmto pudům..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V 17 letech je předčasné říkat, že sis měla užívat, na to máš ještě spoustu let času..:-) Měla jsem to úplně stejně, přítel mě už tak nepřitahoval, chtěla jsem vyzkoušet i něco nového, ale pořád jsem si říkala, že ho přeci miluju... Omyl, nakonec jsme se rozešli, našla jsem si nového a teprve teď je to ono a nic mi nechybí.

  • Proč jiného muže,užívat a jaké nedostatky.To je široký pojem a nějak to nekoresponduje s tím,že přítele miluješ.Pokud ti nevyhovuje,jsi mladá,tak si najdi jiný vztah.Jestli ti na příteli něco vadí,schází a záleží ti na něm-promluvte si o vašem vztahu.

  • jo to znám je mi za pár měsíců 17 s přítelem jsem na me narozky dva roky a je muj první... řikala jsem si jak nikdy nechci jineho... a to ani nechci..ale tedka jsem si tak říkala jakej je asi sex s jiným..nechci ho podvest ani mu ubližit nějak proste mi to jen napadalo...a tak jsem mu to řekla... a je vse v pohodě... byl rad ze to věděl a snaží se aby jsem na to nemyslela... ani mě to nenapadalo... a hlavne asi ani jineho nechci..jo vim sme mladá a říkám to a všichni si mužou myslet že to bude jinak... ale i nemusí ;) =) ..bude dobře... to se v tomdle věku stává snad všem.... =) říkala jsme si na druhou stranu, že kdybych s nim nebyla jak by mi chyběl ...

  • Mně bude 18 let a nedávno jsem řešila uplně stejný problém. Chodila jsem s přítelem rok a půl, ale pak jsem začala najednou toužit po něčem jiném, ale přitom jsem měla stále pocit, že přítele miluju.. Nechtěla jsem tahat za nos ani sebe, ani jeho, rozešli jsme se. Teďka jsme kamarádi, ikdyž vím, že by se ke mě přítel moc rád vrátil, znovu bych do toho nešla. Jak jednou začneš víc přemýšlet nad těmato věcma, něco není v pořádku.. Jsme mladé, na dlouhodobé vztahy máme strašně moc času, je třeba zkoušet a zkoušet. Život je jenom jeden! :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist