Sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #476513 14.7.2023 0:10

Ahoj holky, měla bych na vás dotaz ohledně sexu. Je mi čerstvě 18 a sexuálního partnera jsem měla jednoho, takže moc zkušeností nemám. Každopádně sex s ním ve mně nic nevyvolával a vždy mě to bolelo. Jiná stimulace byla fajn, ale co se týká vyloženě průniku penisu, tak to mě opravdu bolelo. Jistě, jde o míru vzrušení a o vlhkost, ale i když jsem to tak měla, tak mě to i přesto bolelo. Sex jako takový ve mně nevyvolává potěšení, tak nevím. Zajímal by mě názor vás, jakožto žen, protože sex je prezentován v dnešní době jako něco skvělého, ale já to tak nevnímám. I kdyby tam ta bolest nebyla, mám pocit, že i tak mi to nedává nějaké extra potěšení. Děkuji za rady

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A dosahuješ orgasmu sama se sebou? V mladém věku u hodně žen sex za moc nestojí, někdo třeba začne vnímat víc až po porodu nebo po 30. Používáš lubrikant? Pokud tě to bolí, něco je špatně, musíte víc komunikovat. Kompenzuje ti to přítel aspoň mazlením?

  • Pro mě sex nebyl nic moc až do doby, kdy jsem našla toho pravého partnera a kterého jsem opravdu milovala a přitahoval mě...cítíš k němu opravdu lásku? Líbí se ti po fyzické stránce? Taky záleží, jak jsi spokojená sama se sebou, já jsem třeba velký stydlín, takže i to mi dělalo v začátcích problémy..dokážeš se uvolnit a užívat si jen tu chvíli? Pak si o tom jedině promluvit s partnerem, dělat delší předehry apod...

  • Majulina19.7.2023 20:52

    Já mám orgasmus prakticky jen přes klitoris.. ještě ho lze dosáhnout přes bod G a přes děložní čípek a o tom nevím, nebo si nejsem jistá, že bych měla.. Co tvrdí média, neřeš. Ideální je láska, svatba, věrnost, rodina a média to neuznávají.

  • Karla56469.4. 22:40

    Dobrý den, je zcela normální, že první intimní zážitky pro vás zatím nebyly příjemné. Každá žena má jiné potřeby a prožívá intimitu odlišně. Důležité je, abyste byla trpělivá a nepřekotně hodnotila své pocity. Při prvních zkušenostech je časté, že průnik může být bolestivý. Doporučila bych vám, abyste se napřed soustředila na jemné, smyslové doteky a vzájemné hýčkání erotické masáže třeba ze stránek https://ceskemaserky.cz/. Dopřejte si čas na poznávání vlastního těla a objevování toho, co vám opravdu přináší radost a potěšení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist