Sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37621 5.4.2012 22:12

Ahoj holky :) ani nevím jak mám začít , chtěla bych se zeptat jaký je podle vás anální sex ? :) přemýšleli jsme o tom s přítelem a oba by jsme to chtěli vyzkoušet..ale je mi pouze 16 a mám strach že to bude bolet :x hodně holek říká co jsem slyšela že přitom měli větší orgasmus :x tak nevím :x chtěla bych vědět váš názor..
Ps: jen mne prosím neodsuzujte kvuli mému věku :x :)
děkuju za odpověd :P

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky nevím proč ybch mněla odsuzovat podle Tvého věku já začala chodit s mým dosavadním partnerem v půlce mých 16ti letech přítel byl o dost starší :-) tudíž jsem se učila vše od něho .. a jendou jsme zkusili anální sex poprvé to bylo nejspíš takové zvláštní někdy jsem v sobě mněla i stud postupeem času se z toho stala rarita :-) přítele to i někdy více vzrušovalo jelikož ho tam mněl více..noo jak bych to řekne přivřenej?:-D a vzrušovalo ho to někdy i lépe teď praktikujeme někdy anální sex i více než obyč a je to pro mně i víc vzrušující.záleží na každé ženě co jí více vyhovuje :-)
    Jinak jak píšeš s tím orgasmem můžu jenom říci za sebe ano při sexu jako takovém se mi nepodaří doáhnout orgasmu a když už tak po hoodně dlouhé době že k tomu stejně nepříjde a při análním sexu mi to problém nedělá.8-.

  • Ahojky. Určitě není důvod tě odsuzovat. My jsme s přítelem začli experimentovat po dvouletém vzahu a anální sex k tomu taky patřil. Každá jsme jiná, ale za sebe říkám, že je mi to příjemné a orgasmu při análním sexu dosáhnu vždy a je pro mne intenzivnější.:-) Určitě se toho neboj a vyzkoušejte to....ale kdyby ti to bylo jakkoli nepříjemné, tak se do toho nenuť. Zkuste k tomu použít nějaký olejíček....:-)

  • Někomu se to líbí, někomu ne, já patřím mezi ty, kteří tomu neholdují. Mám při tom zvláštní pocit, prostě mi to nedělá dobře, protože jsem si zažila různé problémy s průjmy a špatným trávením, tak možná proto mi to vadí. Nedělali jsme to tak dlouho, abych u toho dosáhla orgasmu, takže ten nemůžu posoudit. A vzhledem k tvému věku, to vůbec neřeš, nezáleží na tom kolik ti je, máš kluka, chcete to zkusit, tak to prostě zkuste a uvidíte. Třeba se vám to oběma zalíbí ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist