Sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61151 9.3.2012 19:50

Ahojky holky, mám problém.
S přítelem jsme měli nedávno první sex spolu a nevím proč, ale připadala jsem si jak frigidní. Nevím jestli je to tím, že jsem ten den byla dost vyčerpaná a unavená, ale vůbec jsem se nevzrušila.
Bojím se toho, že až dojde na další (jestli dojde:D) že se to stane znovu.
Nemáte nějaké rady, jak se tomu vyhnout? Popř. jak sex "okořenit" ? ;):D

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle mě to bylo z té únavy , proste si byla vyčerpaná. Ale zkus se třeba předtím sama doma podívat na porno. Rozdráždí tě to.. :-) .. Někomu to pomáhá. I já s přitelem před sexem na to společně koukáme, a určitě to pomáhá. :)

  • Jednak únava, jednak ty první sexíky stojí většinou za houby všechny, kluk neví co s tebou...jsme každá jiná a každé dělá dobře něco jiného a chvíli trvá, než si to vyzkoušíte, nejsi taky dostatečně uvolněná...je toho hodně, ale čím víc sse budeš bát, že to zase nebude ono, tím spíš se tak stane. Jinak je to o komunikaci, navádět partnera tak, aby dělal to, co se ti líbí...my jsme s manželem 12 let a pořád je co objevovat a sex skuttečně nabral kvality až po delší době, když jsme už věděli, co na koho platí...neztrácej hlavu, uvolni se a hlavně chlapovi si musíš říkat a navádět ho na to, co se ti líbí a měl by tě navést i on, sex je o komunikaci:-)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist