Sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46529 27.2.2012 18:35

Ahojky,chodím s přítelem asi rok a půl ,kluky jsem už měla před ním dva,můj problém je v tom že jsem se ještě nikdy neudělala při pohlavním styku,vždycky se musím dodělat sama na poštěváčku prstem.Vzrušená před tím jsem dost,mokrá taky ale neudělám se,přítel vydrží hodně dlouho ale mě to prostě nejde,při masturbaci nemám problém se udělat,proč mě to při souloži nejde.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já se také nedokážu mít orgasmus při souloži, řešíme to s přítelem tak, že mě dodělá sám, třebas jazykem nebo jinak a je to také krásné :-) Zkus mu to říct, jestli to neví, myslím, že pro chlapa je také důležité, aby tě dokázal uspokojit :-)

  • Nám s manželem dlouho trvalo, než jsme se sehráli:) Vždycky mi to dělal před sexem rukou nebo jazykem a většinou ještě pak aspon jednou.... hodně mu záleželo a pořád záleží na tom, abych taky měla orgasmus, myslí si, že jinak z toho nic nemám, ale mě to tak nepřijde, užívám si to stejně:) Milovali jsme se většinou několikrát za sebou a stejně při styku orgasmus nepřišel. Až časem ano, při některých polohách (když jsem já nahoře, zezadu nebo když jsme hodně přitisknutí k sobě). Ale jsou ženy, které toho nedosáhnou nikdy. Svěř se příteli, on se zasnaží aspon třeba rukou;)

  • Já hodně přítele navádím, že jde do mě jakoby z vrchu a přitom tře o poštěváček.

  • Při souloži to jde spíš vyjmečně, my to děláme tak, že první manžel rukou a pak jdeme souložit. Proč si to pak děláš sama? To by měl on ne?

  • Ahoj, já také bez dráždění poštěváčku orgasmu nedosáhnu. Prý je to celkem běžné, nejvíc se to prý týká mladých žen. Ale podle mě to vůbec nevadí, přítel mě uspokojuje orálně nebo rukou a jsem spokojená :-) Buď mi to dělá před samotným sexem nebo rukou i během styku. A k Vánocům jsme si pořídili vibrátor we-vibe a je úžasnej, hodně nám sex zpříjemnil a ozvláštnil :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist