Sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47141 24.8.2011 21:52

Holky, mám otázku :-) Když máme s mým klukem sex, tak se většinou udělám o něco dřív než on... No a on už nechce souložit, většinou chce, ať ho dodělám pusou nebo se mi chce sám udělat třeba na břicho... Mně to nevadí, ale někdy bych chtěla, aby zažil ten "konec" ve mně :D chápete... :-D někdy se nám to povede, že se sejdeme, ale spíše výjimečně... Jak to děláte vy? :-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, u nás je to většinou tak, že já se udělám dřív ( a někdy i dvakrát, takže jsem ráda, že přítel potom hned nepřestane) a přítel až potom, prostě ani nějak netoužíme potom, aby to bylo najednou. I když se to párkrát povedlo, ale to byla náhoda :)
    Ale tak jako tak se vždy přítel udělá do mě, nevidím důvod, proč by měl hned přestat, zkus mu to prostě říct ;)

  • jak rikaji holky, promluvit si , tak jako o vsem i o sexu se da mluvit .... ale me to spis pripada ze se boji aby jsi neotehotnela ..... jen muj nazor .....

  • Zjistila jsem, že mnoho chlapů jede a jak se udělají, tak je prostě konec, takže chlap se udělá ve 100% sexů a já jen třeba v 60%. Takže jsme radši, když jsem první já a pak až on. Párkrát se nám zadařilo se udlat stejně. Ale ne vždy to stihnu - pro mě je nej být nahoře, to se mi obvykle zadaří, jinou polohu jsem zatím nenašla :-(

  • ono je to strašně individuální. u nás je to někdy tak a někdy tak... řekla bych že si musíte najít vhodnou polohu, nebo jakýsi systém (nebo postup - nevím jak to napsat), který vám bude vyhovat

  • Verousek8924.8.2011 22:02

    Jak píše lucishek007, je to individuální. My už za ty roky jsme se sehráli. Je dobré si najít vhodnou polohu, komunikovat, promluvit si o tom, každý má jiné potřeby :) My se někdy uděláme spolu, někdy se uděláme zvlášť, rozhodujeme se, jak se nám chce :)

  • petulinkaa1324.8.2011 23:09

    Já se většinou taky udělam dřív než manžel,ale tak nam to vyhovuje,protože když pak mam po orgasmu,tak je to ještě nej :-) a vetsinou musim mít proste minimalne tři :-) což mam pokážde,nekdy i více,ale manželovi to nevadí a je radči,když se udělá až po me :-)

  • honeypet25.8.2011 6:52

    u nás je to taky různý, párkrát se povedlo, že jsme byli zároveň, někdy jsem dřív já, jindy přítel. Občas mě dokonce dráždí tak dlouho dokud se neudělám a pak jde teprve na věc, když je dřív on, tak mi to pak vynahrazuje. Ale to že by přestal, když se udělám ani náhodou. Je to opravdu jak holky píšou o domluvě, prober to s ním, že ti to takhle nevyhovuje.

  • Holky, moc vam to preju a tise zavidim... :-) ja se s pritelem jeste neudelala ani jednou a to jsme spolu ctyri a pul roku. Uz ani jeden nevim co s tim, oba to moc trapi. Tak si to uzivejte a nereste kdo se udela driv... :-))

  • Ahoj, to mi přijde trošku zvláštní. Měla jsem přítele, se kterým jsem měla jeden orgasmus za druhým. Jednou jsem byla tak rozcitlivělá, že jich během jednoho odpoledne napočítal 14 a všechny je cítil. Říkal, že je nádherné, když se může dívat na to, jakou on přináší radost. Mě to ale na jednu stranu přišlo blbé vůči němu, že já si tak užívám, a on to ještě oddaluje... Tak jsem mu prostě potom pošeptala, ať je teď sobecký. Neuvěřitelně ho to vybudilo, a nikdy to nechtěl "dodělat rukou" jak píšeš... :-) Naopak byl spíš rád, když jsem byla dřív, a nebyl jediný...
    Nebo mu prostě a jednoduše řekni, jak to chceš. Já se vždycky styděla, ale přítel říká, že je pro něj vzrušující, když vím, co se mi líbí a řeknu si to to...Tak hodně štěstí... :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist