Sex :)))

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45542 23.6.2011 15:30

Ahoj holky, jenom se zvědavosti se chci zeptat - jaké máte tipy na sex? :) A zajímá mě všechno - polohy, místa, hračky :P co vás baví, co bychom mohli taky vyzkoušet :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Teď nedávno jsme to tu řešili, tak zkus zahledat. ;)

    Tak poloh je neskutečně - stačí jinak dát nohy a už je to nová poloha. :) Misionář, na koníčka, zezadu, vleže na boku, já mám ráda, když si sednu na postel, nohy dám z postele dolů a přítel si na zem klekne a pak to měníme - sedím, lehnu si, nohy mu dám na ramena, stočím se na bok... ;)
    Můžete vyzkoušet různé masáže, sex na neobvyklých místech (my třeba i venku, v autě, v traktoře... :D:D), různé hračky (těch je na netu spousta ;), můžeš si pořídit i různé oblečky. ;)
    V sexu se meze nekladou! :))

  • Dejte si ve dvou láhev šampaňského a nápady přijdou. Jak píše Klárka, stačí jinak dát nohy, je to o fantazii, já osobně miluji, když mě partner překvapí, ale neplánovaně, musí to samo vyplynout ze situace, třeba použijeme šálu, on mi jemně spoutá ruce, jindy ho zaujme hořící svíčka a vosk :-) nebo jsme si nově pořídili barové židle a to se dá dělat věcí... :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist