Sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32543 1.5.2011 22:41

Ahoj, mám takovou blbější otázku.Zajímalo by mě jak často a jak dlouho provozujete sex?A co podle vás je norma?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • žádná norma není :D... někdo má sex radši.. někdo zase ne.. já teď dlouho marodila se spodkem, ale už se nám to zase vraací do starých kolejí.. tzn. že tak alespoň jednou denně... ale některý dny se nevidíme, takže nic a někdy máme víc času nebo tam spím, tak je to zase víckrát..

  • No my se vidíme spíš o víkendech a ke konci týdne, kdy je nám to vzácný, takže klidně 3-4x denně :D Ale některý dny zase vůbec :)))

  • ahoj, já měla první sex v 15letech, samozřejmě nelituji, ale kdybych počkala, svět by se točil dál a nic by se nestalo:)
    Ohledně frekvence..tak na tohle norma neexistuje. Prostě buď máš s kým a chuť a nebo ne. Musím nepokrytě přiznat, že u nás, páru který jsme spolu již několik let a vzhledem k pracovnímu vytížení se i stává, že to stihnem sotva parkrát do měsíce. Člověk míní, život mění:)

  • Ahojky, s frekvencí to máme u nás taky na štíru :-) Někdy se milujeme denně, někdy kvůli pracovnímu vytížení nebo únavě z práce nám to za celý týden nevyjde...Co se týče délky, tak jsme pak na sebe natolik natěšení, že si spolu hrajeme hodiny...ale chápu že krátký sex zakončený orgasmem není občas to pravé ořechové...já se snažím příteli vždycky říct na co mám chuť, jestli na rychlovku nebo delší milování, protože jednou se mě přítel snažil rozehřívat, když jsem zrovna měla chuť na rychlovku...a chuť se vytratila...:-)

  • eva1112.5.2011 17:33

    Ahoj když je chut tak na to dem třeba každý den a někdy třeba celí týden nic.

  • Oba jsme studenti, takže jaksi jak se říká, mám s kým, ale nemám kde :D samozřejmě se někdy nějaký čas najde, ale někdy je to jednou za týden, někdy jednou za měsíc :o( ale asi se to takhle nedá srovnávat, mít byt sami pro sebe pořád, bude to jiné :) jinak většinou max. půl hodinky :) a oběma nám to vyhovuje :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist