Sex :(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42323 9.3.2011 14:26

Takže asi divné ale chci vedet jestly ano nb ne...kamoška ve škole mi říka že se o mě udělat nemusel ale ja myslím že se kluk do holky udělát musí a k tomu mu ani nestal pořadně 26 jsem měla s klukem něco jako sex dělalí jsme si dobře a on do mně skoro ani nevníkl... neudělal se..Kluk se musí udělat do holky ne aby byla těhotna nb ne? když jsem se ptala taky řekl že v tom nemužu bejt že nestal ani se neudělal..hned ten den jsme dostala měsíčky a měla jsem je 5dní.co myslíte vy?

Žadny kecy kolik my je atd mně nezajmaj chci jen odpoveď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Opravdu nechápu, proč se tu zvedá hodnocení u odpovědí, které vlastně nijak nepomohly, a dobré odpovědi hodnocení klesá. Já myslela, že se hodnotí kvalita obsahu odpovědi a né, jestli to dostatečně setřelo tazatelku. A pro tazatelku: Nemůžeš být těhotná! Plus když chceš mít sexuální život, prostuduj si, co to obnáší. Jednou ti s timhle přístupem můžeme také napsat, že těhotná určitě jsi. To tady těch "keců" budeš mít mnohem víc a sama budeš brečet, žes byla tak nezodpovědná. Holkám se nedivim za reakce (až budeš starší a rozumnější, taky to pochopíš), jen to honění hodnocení mi přijde lehce dětinské.

  • Urcite nejsi tehotna. A kamaradku radsi neposlouchej a neco si o tom precti. Abys byla tehotna, musi se do tebe dostat spermie a navic musis byt zrovna plodna. To takhle tesne pred menstruaci si byt nemohla. Takze klid a opravdu se vic informuj, at muzes byt klidna. Ptat se az kdyz je problem, je uz pozde. ;o)

  • tak tvoje věta s kecama mě docela dorazila.Buď laskavě slušná,když někoho žádáš o radu.Pokavaď se do tebe udělá tak ano,těhotná bejt můžeš,pokud ne tak ne.

  • No když nevíš tyhle věci tak bych řekla že by jsi to ještě sexovat neměla!

  • Když chceš provozovat něco jako sex, tak si nejdřív zjisti co to vlastně je a jak se to dělá :D

  • Proč tu má pořád někdo tendence hodnotit pravopis? Tohle přece není poradna o tom, jak bravurně ovládáme gramatiku, stylistiku, pravopis. Podle chování některých tady by jeden řekl, že před vstupem do této poradny si musí holka udělat IQ test a ukázat vysvědčení. Pokud nemá IQ 130 a jedničku z češtiny, tak se raději asi nemá ptát, že? Chápu, že tyto otázky člověka naprdnou, když se tu jednak stále opakují a jednak člověka zaráží, že holčiny dneska vědí o sexu tak málo. A víte co? Mě už to ani nepřekvapuje, podívejte se na následujcí sexuologický průzkům http://www.mhw.cz/media/download/Sexualni_chovani_v_CR.ppt#36. Ono se toho od mých náctiletých let zase až tolik nezměnilo /je mi 30/. Je to zařážející, ale je to tak.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist