Sex 1-2 minuty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #119132 27.9.2013 15:04

Ahoj holky, přítel předčasně ejakuluje a sex se mnou má zhruba tak 1 - 2 minuty jednou do měsíce. Žádné dotyky, polibky, vášeň nic... jen strohý chladný styk, kdy se uspokojí, lehne si a spí otočený zády ke mě. Pořád říká, že je unavený z práce. Co s tím? Máte s tím zkušenosti? Nějaké tipy, rady? Díky.

Dříve bylo vše ok. Tento stav trvá poslední rok, rok a půl po tom, co jsme měli 2 měsíční pauzu, kvůli neshodám a později jsem zjistila, že v tom byl i někdo jiný.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, mozno ma fakt stresy, vela toho v praci.... ale to ho samozrejme neospravedlnuje.... co s tym? skusala si si s nim o tom pohovorit, chlapi su obycajne bojkovia, aj ked to nedavaju najavo, ani sa nechcu rozpravat o svojich problemoch... zo strachu "ako budem potom vyzerat" radsej mlcia, skus sa s nim normalne porozpravat, nenechaj sa odbit tym, ze je vsetk OK, ze je len uvaveny, povedz mu, ze ho lubis, ze Ti je luto, ze je vas vztah taky chladny, ci sa to jemu paci, lebo tebe nie a nevies si predstavit z dlhodobeho hladiska takyto vztah ..... mozno by vam padol dobre nejaky vikendovy pobyt, respektive co ta nieco dobre uvarit, napustit vanu, sviecky.... ak ani toto vsetko nepomoze vyvstava otazka, ci s nim zostavat, vies si predstavit buducnost s clovekom, ktory je studeny ako psi nufak?

  • A jsi si jistá, že ta jeho bokovka skončila? Tohle vypadá, že je s tebou jen kvůli tomu, že by ho rozvod stál hodně peněz, nebo proto, že ho ta druhá prostě nechce. Ať už ta bokovka trvá nebo ne, s tebou on nejspíš být nechce, jinak by se snažil ti to nějak vynahradit, být k tobě něžný, milý a uspokojit tě jinak. Myslím, že problém je ve vztahu k tobě. Měli byste si vážně promluvit.

  • tak jestli ma opravdu sex jen jednou do mesice, tak bych se predcasny ejakulaci nedivila...

  • Je mi líto,že to musím napsat, ale jeho chování, je známkou lhostejnosti vůči tobě:-( Vše nasvědčuje, že by v tom mohla být nějaká jiná. Únava z práce je jen výmluva. A kdyby skutečně byl tak unavený, tak aspoň v to málo když spolu spíte-věnoval by se ti v posteli více. Předčasná ejakulace, má také svou příčinu a nemusí být jen fyziologická. Je to i v hlvě, když to chce mít chlap rychle odbyté...Což má zase příčinu v tom, že je tady nejspíš někdo jiný...:-(

  • co s tím?s čím?že se rychle udělá nebo s tím že je sobec?to první se řešit dá a to druhý pochybuju.takovej sobec v posteli bude nejspíš sobcem i v pomoci v domácnosti,péči o dítě,financování dovolený atp. ostatně když by nebyl sobec tak se snaží svou předčasnou ejakulaci řešit;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist