Sestřih pro řídké a jemné vlasy.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40882 12.1.2012 20:16

Dobrý den. Potřebuji poradit. Mám jemné a řídké vlasy dlouhé asi po lopatky. Vím že bych měla mít spíš kratší sestřih, ale ten jsem měla pořád a proto jsem se rozhodla nechat si je narůst. Mám je všechny ve stejné délce a potřebuji poradit jaký sestřih. Spíš do jakého tvaru, nebo tak něco. Ptala jsem se u spousty kadeřnic a všechny mi "odborně" poradili, že jsem vypadala jako blbeček. Chtěla bych, aby to alespoň trošku vypadalo, že tam je nějaký objem. Díky za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • porad se s kadernici... jemne vlasy jsou na prd, co? mam taky jemne, delsi, nic s nema neudelam...jinac mozna mikadko...

  • porad se s kadernici... jemne vlasy jsou na prd, co? mam taky jemne, delsi, nic s nema neudelam...jinac mozna mikadko...

  • xxKami13.1.2012 11:54

    Ahoj určitě řekni kadeřnici, myslím, že by nebylo zlé nějaké postupné sestříhání.
    A rada jak na objem je taková, že si po umytí vlasů a lehkém vysušení do nich dej trochu tužidla a vyfoukej si vlásky v předklonu.
    Ono to udělá takovou trochu faleš a vydrží to krásně celý den do dby, než si lehneš do postele a splácneš to.
    Já si takhle vlasy foukám a ještě když je mám už suché a víceméně učesné, jak je chci já, tak si je znova přehodím a stříknu si zespodu ještě trochu tužidla. To taky ty vlasy trochu nabudí.
    Tak zkus a třeba se v tom budeš cítit dobře:-)

  • Tak já mám stejný problém. Naštěstí mám kámošku, co je i moje kadeřnice, tak mi udělla super střih. tzv. podkova - vzadu na krátko, do tvaru podhovy, dosti vystříhané a vepředu sestříhané tak do špičky, a šla u mě i ofina - taková zahuštěná - a po umytí - pěnové tužidlo, vyfoukat a nalakovat - je to rychlé a vypadá to dobře i když si to upravím sama. No teď teda kojím, tak mi mooooc padají vlasy, takže sem u ní dlouho nebyla, ale jakmile padání odezní, zase si to nechám tak udělat. taky záleží na barvě - melír - světlé proužky taky dávají efekt bohatších vlasů :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist