Šestinedělí - očistky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26822 30.8.2011 9:15

Ahoj holky, našla jsem toto:
"První tři dny po porodu jsou očistky krvavé. Na konci prvého týdne, krev ubývá, očistky jsou více vodnaté. Během druhého týdne po porodu v očistcích přibývá více bílých krvinek, očistky jsou špinavě žluté, hnisavé a jsou v nich stále ještě útržky tkání. Ve třetím týdnu šestinedělí se v nich objevuje hlen, dostávají šedobílou barvu. V šestém týdnu by měly očistky přestat. "
Měly jste to tak, jak to zde popisují nebo jak jste to měly?

Holky díky za reakce. To byla jen taková zvědavost, jestli to má každá tak nalajnované, jak to píšou :-D :-D :-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nějak tak to bylo, ale měla jsem dělat co jiného, než se zabývat sledováním očistků. Paní co rodila se mnou, odcházela z porodnice a už z ní nic neodcházelo. Ale ona se celkově hojina strašně rychle.

  • Ahojky. Řekla bych, že to je u každého individuální. Moje sestra krvácela docela dlouho a pořád z ní odpadávaly krvavé kusy. Pak to třeba přestalo a pak na jeden den zase krvácení. Děloha si s tím ale poradí. ;-)

  • Fuj, no teda ještě zkoumat svoje očistky na to fakt žaludek nemám. Jsem ani netušila, že to má nějaký svoje pravidla. Někdy lepší nepátrat a nic nevědět. Já v pátek končím šestinedělí, vypadá to, že konečně očistky přestávaj, tak jsem ráda a to mi stačí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist