Servis Samsung v Praze, kde nenechám půl výplaty?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #207559 14.11.2017 7:31

Ahoj, nemáte někdo zkušenost se servisem Samsungu v Praze? Mám model J5 (530), spadnul na zem, displej nepraskl ale inkoust pod ním se úplně rozlil přes celou obrazovku. Telefon mě stál 5500 a co jsem našla ceny opravy, tak to vychází na 3500, zdá se mi to šílený. Tak možná nějaký servis, který jsem přehlédla?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Machu14.11.2017 7:49

    Mam pocit ze kdyz se vylijou barvy tak uz je lepsi koupit si novy protoze ty opravy jsou silene

  • ty opravy v té cenové relaci jsou opravdu všude. a bohužel se nevyplatí, ve chvíli kdy je něco s displejem, telefon opravovat, ale rovnou koupit nový. navíc se při pádu mohlo pokazit i něco dalšího, co třeba ani není vidět, a i když ti opraví displej, může být pokažené něco další a telefon nevydrží. takže bohužel, ale telefon bych oželela a koupila nový.

  • Já mám celkem štěstí, že můj manžel je takový hračička. Když se mi rozbil displej na telefonu, tak objednal z internetu snad za nějakou tisícovku nový a asi za hodinu mi to doma vyměnil. Je pravda, že ten displej sice není tak kvalitní, jako ten původní, ale telefon je funkční, což je nejdůležitější. Je super mít doma takového chlapa. Na druhou stranu jsou věci, se kterými si ani on neporadí. Před pár dny se mu například rozbil jeho kompresor. Pokoušel se to opravit doma, ale nakonec ho raději poslal na servis šroubových kompresorů sem https://www.kompresory-filtry-servis.cz/sluzby/servis/servis-kompresoru

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist