Selezink Plus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43598 18.4.2011 18:44

Zdravím,dnes jsem přítelovi koupila selezink plus. Snažíme se o miminko,zatím se stále nedaří,tak bych chtěla vědět,jestli to má brát jen přítel nebo jestli můžu taky. Já jinak beru kys.listovou a piju kontryhelový čaj.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, určo dobře, že myslíš na prevenci, taky jsem to tak měla. Selzink plus je výborný, hodně nám zlepšil spg, ale počítej s lepším výsledkem až tak za tři měsíce, pokud má nějaký problém, tak dlouho totiž trvá obnova spermií. Jinak na klasickou listovku se vyprdni, málokteré tělo ji dokáže vstřebat tak, jak ji potřebuje....vynikajícím preparátem je Femibion 800, stojí sice okolo 300kč na měsíc, ale dr v CAR mi říkala, že jsem si vybrala výborně!

  • Ahojik tak tyto vitaminky jsou spiš pro muže na podporu smermii.Takže ty ty vitaminky nemusiš jist,ale co je dobry na plodnost je i Maca je to kořen a prodava se v kapslich tak to mužete zkusit a je to pro oba.Kontryhelovy čajik je dobry mě pomaha sice ještě těhu nejsem ale u jednoho lečitele jsem zjistila že je problem uplně někde jinde,ale mužu řict,že kontryhel je dobry.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 552 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist