Sekaní zubů

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31190 28.8.2011 20:29

womenky, chtěla jsem se zeptat jesti některé z vás už nesekaly zuby a co vám potom doktorka napsala proti bolesti. Mojí mamince ted sekali zuby a už tyden tzv. lozí po stěně a nic jí nepomáha ... :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím, jestli to mamce dal doktor, ale vím, že si brala aulin. Ale nevím ani jestli jí to pomohlo, protože pořád lítala po zubařích, jelikož necítila v puse skoro vůbec chut.....zjistili, že jí přesekal nervy a ona ted cítí bolest i chut jen na jedné půlce jazyka. Oni se jí v tom pak ještě hrabali, takže dostávala i dost umrtvovacích injekcí a pak doma měla aulin no..

  • Pokud jí to po týdnu stále bolí, tak bych navštívila Dr., protože se může stát, že tam může zůstat úlomek. Mě osobně vysekával Dr. dva zuby a po týdnu už jsem byla OK.

  • honeypet28.8.2011 21:22

    pokud má tak velké bolesti i po týdnu, tak ať jde hned zítra k zubaři. Je dost velká pravděpodobnost, že se vyskytla komplikace, tzv. suché lůžko. Znamená to častější návštěvy u zubaře, silnější léky od bolesti a delší dobu hojení.

  • mne sekali osmicky.. antibiotika mi dali a brala jsem ibalgin.

  • nevim jak jako sekali, me doktor akorat skalpelem dasno rozrezal,mela sem tam zarostly koren,nebyl tam zub,jen koren a zanet a pak se zacelila dasen a koren tam zustal,takze mi to rozrizl, koreny vydoloval.zanet vysal,a mela sem 4 stehy,no hruza,nejhorsi zazitek v mem zivote.ta bolest a strach se ani neda popsat.od bolesti mi rekl at si vezmu ibalgin ebo paralen,tak sem se mu v duchu vysmala,jelikoz ibalgin pri takovych bolestech jsou jak lentilky,tudiz jsem jedla Korylan,ten je s predpisem,nebo Tramal,ale v kapkach,kapky tak nedrazdi zaludek,vse je na predsis,me to napsal obvodak.

  • Já dostala Coxtral, je to to samý jako Aulin. Ten mi dal doktor zapít hned v ordinaci. Pod dozorem, asi abych se neutopila, protože jsem ještě měla umrtvenou papulu. Doma, když mě pusa trochu přišla k sobě, jsem si vzala 2 Paraleny. Asi po šesti hodinách další Coxtral, po třech hodinách /na noc/ jeden Brufen. V noci v pohodě, druhý den tři Paraleny za den a bylo po bolesti.

  • já na bolesti zubů (když mi trhali zub) brala algifen neo, jsou to kapky, asi 20 kapek stačí a pomůže, necítila jsem nic. Ale jsou to silné kapky

  • moje mamka brala homeopatika a nestěžovala si, prostě ta bolest byla snesitelná a docela rychle se jí to i zacelilo. A to byla trhat po dvou zubech postupně celou horní čelist, každý týden jí vzaly dva zuby.

  • Simea28.8.2011 21:20

    Bolest zubu zhorsuje i spani na peri, takze doporucuju prasek a pres polstar si hodit nejakou chladivou deku.. poradne to zaspat, kdyz to neprejde, tak k zubari znovu.

  • Nalgesin. Je to hodně silný a volně prodejný lék. Berou se max 2 denně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist