Sebevědomí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #387197 19.3.2018 21:09

Dobrý večer, co na sobě nejvíce nesnáším, je moje pubická kost. Je totiž větší neż by měla být a ani nevíte, jaký to je peklo. Je to nepříjemné a vždycky, když se na sebe podívám do zrcadla, tak bych se nejradši propadla do země. Strašně mi to snižuje sebevědomí a mám pocit, že mě nikdy nikdo kvůli tomu nebude chtít. Vždyť přece je to tak nenormální, jak by mě někdo mohl mít rád. Tak mi prosím řekněte, že nejsem jediná, protože mě přijde, jakože já jsem prostě nenormální a ostatní jsou normální a strašně mě to trápí :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měj se ráda taková, jaká jsi! Tyhle mindráky máš jen proto, že se ti televize, časopisy a vlastně všechny média snaží namluvit, jak má vypadat krásná žena.. věř ale tomu, že pokud si najdeš partnera, kterému na tobě záleží, tak na tobě bude právě tyhle "anomálie" zbožňovat úplně nejvíc. Jsi taková, jaká jsi, a nic s tím nenaděláš, tak se k sobě chovej s úctou a přijmi se tak!

  • Co bys delala kdyby ses narodila bez jedne koncetiny? Nebo s postizenim? Nebo s rozstepem rtu? Vis o tom, ze nikdo neni dokonaly? A kazdy na sobe najde nejakou vec, kterou nema rad? Nebud hloupa a bud rada, ze jsi zdrava.

  • Mám ji taky větší. Nikdy me ale nenapadlo z toho mit nizke sebevedomi. Ber se takova jaka jsi. To neni postizeni. Nekterym chlapum se libi vetsi. Nekterym ne. Manzela mam a nikdy nebyl s nicim takovym problem. Takze se hod do klidu a zbytecne moc se neprohlizej a mej se rada;-)

  • Predstav si, že sa zoznámiš s niekým milým, zábavným, múdrym... a budú mu odstávať uši. Tiež by si ho kvôli tomu nemala rada? Ľudia sa nemilujú kvôli perfektným pubickým kostiam...

  • Pubická kost je to jediné, co nemám velké....zato mám velké břicho a velkou prdel a strie na stehnech a víš co? Mám manžela, s kterým jsem už víc jak 13 let. A jsem šťastná. Takže klíííd.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist