Sebevědomí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41003 25.7.2011 9:01

Pekny den,chtěla jsem se vás zeptat,jak se naučit si vic veřit,s pritelem jsme 4 roky,často se hádáme vím jake holky se mu přesně líbí,a když kolem nej naka projde,tak presne vim kterou by chtel,hrozne pak zarlim a rikam si ze bych chtela vypadat jako ona atd,Za tu dobu co jsme spolu sme se hodněkrat rozesli,a dvakrat tak ze kazdy mel nekoho jineho,ale presto jsme se k sobe vratili,rozesla jsem se ja nim kvuli jeho chovaní,chodil zamnou brecel ze me cchce zpet,protoze ho miluju tak jsem se k nemmu vratila,on vzdycky zbalil opravdu krasne holky,a presto se vratil ke me nechapu proc,no a ted je problem ten,ze vim jake holky chtel,casto se na ne divam a rikam si co kdyz ji nekdy bude znovu chtit az ho s necim nastvu...jeho bracha porada vzdycky akce na chate,tem holkam je 16,17 me je 19 a pritelovi 21,nechci tam chodit a nevimm jak mu vysvetlit ze jemu by se take nelibilo kdyby jsme byli nekde kde me urcity kluci balili atd..proste nevim co delat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já myslím, že nepotřebuješ zvednout sebevědomí, ale co si myslím, že potřebuješ, je vyměnit přítele.
    Jednou by můj kluk balil někde nějaký holky! Tohle se přece nedělá, když spolu dva lidi chodí, tak snad proto, že se milují a NECHTĚJÍ být s nikým jiným. Nevím, jestli jsem já tak naivní, ale tohle je pro mě základní předpoklad pro vztah.
    Nezlob se, že jsem to takhle otevřeně řekla, ale opravdu si myslím, že když vám to takhle skřípe, že to nikam nevede. A když ještě balí i jiné holky? Rozmysli si sama, jestli ti to za to stojí. Vždyť je ti 19, máš ještě spoustu času potkat toho pravého, takového, kvůli kterému si nemusíš zvedat sebevědomí, protože ti ho bude zvedat on tím, že tě miluje takovou, jaká jsi a budeš pro něj jedinečná, nejkrásnější. Takový kluci ještě existují, věř mi. :)) Máš celý život před sebou, neztrácej čas s někým, kdo za to nestojí. ;)
    Ale tohle je jen můj názor, rozhodnutí je na Tobě. Hodně štěstí! :))

  • Ahoj tak pokud je to takhle slepovaný vztah, nevím. Pokud k němu necítíš důvěru, je to začátek konce. Jinak mému píteli se také líbí jiný typ žen než jsem já, ale říkám si, že aspoň vím, že se mnou není kvůli tomu jak vypadám, ale proto, že mě miluje. A taky vím, že i když se mu nějaká jiná líbí, tak že se třeba podívá a dost. Já taky klidně řeknu že ten a ten chlap se mi líbí:-) Vš tohle je ale hodně o důvěře, já jsem v klidu, protože vím, že mě miluje a věřím mu že mě nepodvede. Jinak to s tím balením - seber se a taky někam vyraž, bez něj, uvidíš, jak se zachová. Třeba mu to pak dojde.

  • Myslím si, že nejlepší by bylo uvědomit si, že tvůj přítel chodí s tebou a ne s těma holkama z chaty. Vybral si jako partnerku tebe a musel pro to mít nějaký důvod - myslíš, že kdyby jsi mu nepřipadala krásná, správná, povahově dokonalá, že by s tebou byl 4 roky? To určitě néé :) Zkus mu vysvětlit, že mu věříš, že víš, že tě nepodvádí, ale že tě trošku znervózňuje a deptá, když se otáčí za jinýma a nebo je "balí"... Pokud ani tohle nepochopí, zkus to, co jsem dělala svému minulému příteli já :D Když jsme byli na akci a on si mě nevšímal, taky jsem si ho nevšímala, flirtovala s jinýma klukama, nechala se zvát na panáka. Vypadalo to, že můj kluk si mě nevšímá, ale ráno jsme se o té akci bavili a věděl přesně s kým jsme kde byla a co jsem dělala :D Takže to je asi moje jediná rada... Jestli ale jeho chování nějak překračuje meze a vážně to přehání, poohlídni se někde jinde :) Doufám a přeju ti, aby to nebylo potřeba :) Hodně štěstí

  • Plně souhlasím tady s holkama, mají pravdu ;)
    Ale překvapuje mě, že řekneš, že jste spolu 4 roky a přitom jste se párkrát rozešli a byli s jiným... (pokud jsem to špatně pochopila a jste od posledního rozchodu 4 roky, pak se omluvám)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist