Schůzka s mužem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #181490 25.9.2015 14:14

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, když jste začali chodit s mužským, kdy se k vám začal chovat blíž, kdy a jak vám dal najevo, že by chtěl něco bližšího? Kdy vás představil rodičům?

Ptám se proto, že jsme si s jedním mužským (31 let) - mě je 27 - cca 5 měsíců psali, no a měli jsme první schůzku. Byla taková zvláštní, ale dala jsem tomu šanci a viděli jsme se podruhé. To už bylo dost lepší, ale žádnej náznak bližšího kontaktu z jeho strany nebyl. Ale je se mnou rád, chce mě zase brzy vidět. (To mi psal).
No a po těch dvou schůzkách, kdy se nesnažil o nic bližšího mě v neděli od něj přišla sms, jestli dojedu na oběd. (Bydlí s rodiči v rodinném domku). Tak jsem mu teda napsala, ať se nezlobí, ale že nedojedu, že se známe krátce, že bych tomu dala čas!!
Napsal, že se nezlobí, že mu to přijde normální, že jsem odmítla!! Trošku mě to "nadzvedlo" ... normální mu to přijde, tak proč mě tedy zve? Tak jsem mu to napsala, proč mě zval, odpověď zatím žádná, tak jsem zvědavá, až napíše, co z něho vyleze.

On je stydlivej, nesmělej, pořádně se mi ani nepodívá do očí (což mě tedy dost štve), ale říkám si, že tomu dám ještě chvilku, je jasný, že když se pořádně neznáme, že ta stydlivost tam je.

Ale co mě teda fakt vrtá hlavou je to zvaní na oběd a zároveň žádná snaha, náznak z jeho strany k ničemu bližšímu.

Proto se ptát, jak jsem už výše psala: kdy se k vám začal muž chovat blíž, kdy a jak vám dal najevo, že by chtěl něco bližšího? Kdy vás představil rodičům?

Děkuji, pěkný den.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já myslím, že jsi to s tím dotazem "proč tě teda zval" trochu přehnala. On možná sám dost dlouho sbíral odvahu než ti předtím napsal a sám si nebyl jistý odpovědí. Tvoje odmítnutí evidentně trochu očekával a proto ho respektoval a napsal že chápe. Ale rozhodně bych mu to pozvání nevyčítala. Podle mě je teď krok na tvé straně, abys mu ukázala, že jsi se tím pozváním neurazila a ráda ho zase uvidíš. On je teď možná zmatený a dotčený víc než ty.
    A k tvé hlavní otázce - my se k sobě začali nenápadně nápadně přibližovat ke konci druhé schůzky. Seznámení s jeho rodiči cca po půl roce, s mými ještě o něco později. Ale bydlí daleko, tak proto.

  • Tazko povedat, kedy je ten spravny cas na zoznamenie sa s rodicmi, to je velmi individualne....podla toho, ako sa sprava on, tak asi velmi so zenami skusenosti nema....mozno je to preto, lebo je hanblivejsi. Mozno sa s tebou citi dobre, ale boji sa, ze to pokazi...podla mna tomu treba dat cas a co sa tyka toho stretnutia s rodinou, tak chod, ked budes mat pocit, ze to s nim ma hlbsi zmysel. Podla mna je zbytocne sa s nimi zoznamovat, ked este ani nevies, ci vas vztah ma aspon nejaku perspektivu....

  • Libali jsme se na prvni schuzce, ale asi tak po 8h klaboseni. Jeho rodice jsem poznala na 4 rande a on moje cca po roce znamostu

  • Ja jsem sveho pritele poznala v praci. Ja tam sice byla na brigade ale docela casto. Jinak jsme se dlouho scházeli. I on byl tenkrát stydlivy tak jsem udělala první krok ja. Po par schůzkách jsme se libali a zhruba po 3 měsících jsme meli styk. Rodičům me představil az 2 měsíce potom. Musíš mu jen pomoci a udělej třeba ten první krok ty. :) jinak takovýhle Poznámky si priste raději nech. :)

  • Martasek8925.9.2015 17:11

    Znali jsme se 5,5 měsíce přes net - psali jsme si a volali, až se zeptal, jestli může přijet? Oba jsme cítili, že bysme spolu rádi byli, ale nikdo nespěchal. Přijel za mnou na 3 dny, znal z netu i moji nejkámošku, tak jsme byli venku a po půlnoci jsem ho políbila :)

    Za 2 týdny jsem jela už já za ním, kdy jsme druhý den šli k jeho rodičům a pak ke kamarádům. On poznal moji mamku jak přijel. Takže jsme znali rodinu téměř hned :)

    Navíc měl více kamarádů, kteří byli trochu takoví kritici - samozřejmě si dělal svoje, ale když přes ně někdo "prošel", bylo to dobře :) A já prošla přes všechny, takže i věděl, že asi fakt stojím za to :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist