Scházím se s ex, a on se schází s mou kamarádkou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391283 8.5.2018 14:20

Dobrý den, asi před rokem jsem se rozešla se svým přítelem.Doteď se navštěvujem, někdy mezi námi k nečemu dojde, ale není to nic velkyho, každopadně abych byla stručná.. svého ex pravěpodobně ještě miluju, žarlím, konkretně na svou "dobrou" kamarádku která mu píše, stykají se, i když ví, že mi to vadí. Nevím co mám dělat, oba mi říkají, že o nic nejde, ale je atraktivní a vím, že je mu sní velmi fajn. Nevím jak tudle situaci mám vyřešit, chvilku jsem v klidu, ale jak vidím, že jí piše,odepisuje... vře ve mě krev . Chtěla bych se na to vykašlat, ale nedokažu to, dva dny mu nepišu a už nervuju. Nevím co semnou je, ale asi potřebuju pomoc. Několikrát mi kvuli ní zalhal, několikrát měl byt semnou ale jel za ní. Výdycky si našel nějakou fajn vymluvu na to aby nemusel zamnou. Jasný ani ja nebyla bez viny, chyb bylo několik, ale snažím se. Jak mám tudle situaci vyřešit aby bylo všem fajn? děkuji..

  • 08.05.2018 18:19:43 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WTF?? ... Rozišli ste sa... Stretávate sa... Občas spolu niečo máte... On sa okrem toho stretáva aj s inou... A ty si nie si istá, či ho náhodou ešte nemiluješ... Ešte raz... WTF??
    1. Mali ste si vyjasniť krátko po rozchode čo s vami ďalej.
    2. Ty by si si ty mala vyjasniť, či ho miluješ alebo je to len tvoje ego a majetníckosť, keď sa neho žiarliš.
    3. Ak iba nevieš prekusnúť, že by mohol byť šťastný s niekým iným a nie s tebou, mala by si s ním obmedziť kontakt a proste mu to priať.
    4. Ak ho stále miluješ, tak mu povedz, že by si s ním opäť chcela byť.
    Easy? Easy.

  • Francy8.5.2018 14:54

    Nevidím důvod vídat se, když jste se rozešli. Udělej tlustou čáru za minulostí a hleď si svýho. On asi taky nebude moc fér, když obcas ještě spí s tebou, ale už se vídá s jinou.. >:-[

  • Nechapu proc to s takovym previtem nezabalis. Jen zhazujes svou hodnotu a on vi, ze kdyz si te zavola vzdy prilezes jak poslusny pejsek. Holka vstan a posun se dal a jeho ignoruj a hlavne to s nim skonci jinak nikdy nebudes stastna a takovy chlap si te nezaslouzi je na hovno.

  • 1) proč jste se rozešli, když se pořád stýkáte? A evidentně city z minimálně jedné strany skončili... K čemu občas dojde, k sexu?
    2) ukončila bych veškerou komunikaci a setkávání s ním. Takto se z toho nevyhrabeš.

    Proč by se s ním nestýkala, když jste se rozešli? A proč by nešel za ní, když jste se rozešli?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist