Sázka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61429 16.7.2012 15:34

Ahoj, mám otázku, jak byste se zachovaly, pokud byste zjistily, že se váš partner vsadil s kamarádem že vás dostane. Jsme spolu už 5 let a já teď zjistila, že náš vztah vznikl takovouhle hloupou sázkou. Nevyhrál ji, ale ani nepřiznal že sázka probéhla. Vím to z jiného zdroje. Kdybych byla kráska asi by mi to nevadilo, ale jeho kamarád si ze mě vždycky dělal spíš srandu.
Díky za názory :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle mě, i kdyby to ze začátku bral pouze jako sázku, tak 5 let rozhodně předstírat nebude. Určitě tě moc miluje a z takové hloupé sázky vznikl opravdový vztah ;)

  • Stejně tak se dali dohromady moje babička s dědou. Děda se tehdy vsadil o krabičku cigaret, že babičku dostane. Bylo jim tehdy 14 a 16. A nakonec spolu strávili přes 40 let, dokud děda nezemřel. Takže i ze sázky může vzniknout láska na celý život.

  • Simea16.7.2012 21:16

    Ber to tak, ze jestli Vam to vydrzi budes mit historku pro vnoucata.. s tim, ze cervena knihovna neni jenom iluze.

  • Martasek8916.7.2012 15:37

    No jelikož toto bylo v několika filmech a obvykle to pak dopadlo tak, že se ten dotyčný zamiloval, může to tak být i u vás. Záleží, jak se choval a chová. Jestliže se chová dobře, nemáte problémy a cítíš, že se o Tebe stará, jistě s Tebou není jen tak. Určitě by tak dlouho s Tebou nebyl jen tak.

  • Podle mě Tě miluje, jinak by s tebou dávno nebyl. Každý jsme v minulosti udělali spoustu hloupostí, tak mu tu jeho odpust a dál se nevyptávej. Stejně by ti to nejspíš nikdy nepřiznal, přece se tu nebude "s takovou hloupostí chlubit". Vypadal by před tebou jako hlupák. Odpust mu a neřeš to ;-)

  • petulinkaa1316.7.2012 21:59

    jo to mi neco pripomina :-D muj prvni kluk na kteryho mimochodem moc hezky vzpominam,tak byl semnou vlastne taky nahodou.Mela jsem rande s jeho kamaradem a takovy to rande ve 4,oni dva a my s kamoskou,bylo nam 14let,jenze ten dotycny co jsem se s nim mela hlavne sejit se ke me nejak nemel a ten kluk jeho kamarad se ke me mel vic nez ten co by mel,byla jsem rada,protoze se mi mooc libili a vic :-D takze jsme spolu skoncili,byl to muj prvni sexualni partner,zazili jsme spolu spousty nadhernych veci,nasi ho meli moc radi,bylo mu 19let a jednou kdy jsme si radi povidali,byli jsme spolu deno dene,tak mi rekl,ze to vlastne byla sazka s tim kamosem,ze me dostane,ale ze se do me fakt zamiloval a nebral to jako sazku :-) a ze je za me moc rad :-) bylo to ten nejhezci prvni vztah jaky jsem si mohla prat,byli jsme spolu sice jen 4 mesice a pak mesic,ale tim jak jsme spolu byli deno dene cele odpoledne,vikendy tak mi to pripadalo jako večnost,pak mu umrela mamka a zmenil se 8-o bohuzel k horsimu,chlast,holky :-( to mu človek vyčítat nemohl....byla to pro nej a pro nas vsechny rana! takze neboj i ze sázky muze nakonec vzniknout opravdovy pekny vztah :-)

  • Já bych se tomu zasmála a řekla si že díky hloupé sázce mám 5letý vztah :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist