Satkovani

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42002 15.8.2018 9:39

Holky, chci se zeptat, mate nějaké super video na vázáni šátku? Já si koupila zatím manducu, je elastická, a dnes jsem poprvé tomaska navázala. To navázáni je docela jednoduché, ale někde asi dělám chybu, protože Tomášek zaklani hlavicku. Už je velký, a mrska sebou u toho, a všechny videa jsou s malým mimineckem, který samozřejmě zkopíruje tělo maminky, ale Tomášek už je zvědavý, a mě se zda, ze tak zaklonený být nemá 🤔

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud české, tak si najdi na youtube vonzino1, podle toho jsme začínaly snad všechny. Ze zahraničních wrapyouinlove. Základní úvaz na břicho ke kříž s kapsou uvnitř (ksk), s tím spousta nosících maminek vystačí celou dobu.

  • sono215.8.2018 22:52

    Ahoj. Mám pevnú Didymos. Dcéru som viazala pevne, zadok musí byť nižšie aby vzniklo ako M písmeno. Hlavu som fixovala tak že z toho nazberaného čo ostalo okolo hlavy som uložila na štvoreč plienku. Vznikol hrubý kruh okolo krku.g pekne to fixovalo hlavu hlavne keď dcéra spala.

  • sisterrys16.8.2018 11:49

    Na větší mrskající se dítě je dobrý dvojitý kříž. Jinak taky doporučuji vonzino1, ale nejlepší je si to nechat ukázat naživo. Zkus najít nosící skupinku u vás přes fb.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist