Sanitkou do porodnice

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21287 2.5.2011 10:30

Ahoj holky, jakou máte zkušenost se sanitkou porodu? Myslím tím, jestli vás odvezli do porodnice kde jste registrované. Konkrétně by mě zajímalo Olomoucko. Jsem registrovaná nedobrovolně v Olomouci, ale kdybych si měla zavolat sanitku, tak mě tam prý neodvezou. Nýbrž do nejbližší porodnice, což je Šternberk..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím jak je to s odvozem, ale asi budou volit nejbližší porodnici. Tedy dle mě..... Ale těžko říci. Kamarádka, která je taky z Olomouce, chce a snad jí to výjde rodit ve Šternberku

  • Pročpak nedobrovolně? Tak se nahlaš tam, kde chceš rodit a je to. Žádný nucený registrace tam a tam.... já se tedy u nás registrovat nemusím, a sanitka přijela normálně s houkajdou s třema minutama kontrakcí, druhý porod :))

  • Ahoj, když mi dávala doktorka potvrzení o krevní skupině, které by těhotná měla nosit u sebe mimo zapsání skupiny v těhotenské knížce, říkala, mi, že to musím nosit pro jistotu, kdybych začala rodit na ulici a přijela pro mě sanitka. V mé porodnici si totiž při prohlídce toto potvrzení nechali a má doktorka se zlobila, že to musím mít u sebe, že mě případně sanitka nepoveze do porodnice, kde jsem registrovaná, ale do té nejbližší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist