Šampony L´oréal

Otázku položila: Verousek89 25.12.2011 15:21

Holky, dámy, používá tu někdo šampony od L´oréal? Zajímalo by mě, jestli je jejich cena oprávněná vůči účinnosti a kvalitě. Jestli jste s nima spokojené nebo naopak, jestli máte tip na nějaké lepší šampony? Děkuji všem za názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl25.12.2011 16:36

    měla jsem ten šampón a musím říct, že jsem s nim extra spokojená nebyla.
    Jediný šampóny a vlasové kůry značky WONDER jsou jedinečné :ú

  • Já s žádným šamponem od téhle značky spokojená nebyla, ale zase moje máma si je chválí a žádné jiné nepoužívá. Je pravda že po nich má vlasy opravdu krásné, zato já je měla suché a ošklivé :/ nevím, asi by to chtělo vyzkoušet

  • Borlova25.12.2011 15:47

    Já šampóny střídám. Od Loreálu jsou docela dobrý, ale člověk si musí fakt koupit na svůj typ vlasů.Když jsem si koupila třeba na suchý a polámaný, tak se mi strašně vlasy mastili, protože jsem je tak suchý neměla. Cenově by mohli být levnější, ale není to zase až zas tak strašný. Ale vyhovujou mi třeba i od Garnieru, který patří k Loreálu, ale výrobky jsou levnější. Ale kvalita mi nepřijde horší. Taky mi vyhovujou šampóny Wella v tom velkym půl litrovym balení. A od Nivei nejsou taky špatný. Od Schwarzkopfu mi nevyhovujou, mám vlasy pak splihlý. Ale jednou jsem dostala od Schwarzkopfu šampón a kondicionér z profesionální řady a ten byl super.

  • ahojky, několikrát jsem zkoušela šampon Elséve a pokaždé jsem po něm měla lupy a svědění hlavy, někdy dokonce až do mokvání kůže...stejně tak moje pokožka reagovala na Schaumu od Schwarzkopfu...přitom na nějakou extra přecitlivělou pokožku netrpím...Mamka zase nemůže Niveu, má po ní taky lupy...Já jsem spokojená s Gliss Kur od Schwarzkopfu, používám už snad čtvrtý šampon z jejich řady a zatím vyhovuje...dostala jsem od nich taky profesionální šampon bez sulfátů na barvené vlasy a za prvé moc nepění, takže se špatně nanáší a za druhé kdykoliv ho použiju, pokožka těsně po umytí štípe...Takže si taky nevybereš :-)

  • Já jsem měla šampon Elséve a byla to katastrofa. Šíleně mě po něm svědila hlava, nedalo se to vydržet a na konec jsem ho dala přítelovi. Už bych si ho nekuoupila.

  • Čauky:) .. No jako stěžovat si na něj nemůžu, ale je fakt, že ta cena je někdy vyšší. Od mamky jsem dostala šampón od L'oréal za 300,- tak jsem zvédavá, jestli to s mými zničenými vlasy něco udělá, ale jinak osobně nejraději použivám šampóny od GLISS KUR, na ty si vážně nemůžu stěžovat, pro mě jsou fakt jedinečné. ;)

  • Ja pouzivam SYOSS - mam po nem nejlepsi vlasy, sice je drahy ale me vydrzi dlouho. Jinak jen tak pro informaci, vsechny sampony jsou predrazené, 100ml samponu, at je to jakykoliv stoji 5 kč, tak si vezmi kolik si vyrobci vydelají. Je to hrozne tohle vedet, ale je to tak. Kup si takovy, ktery bude vyhovovat tvym vlaskum :-) Tot ma rada :-)

  • Já jsem měla problémy s lupama, a můžu jen doporučit šampon od VICHY. Dá se koupit v lékárně, cena je, pravda, krapet vyšší, ale funguje perfektně.

  • Každý mí vlasy jiny, kazdemu vyhovuje neco jineho. Musis zkouset pokud jsi nenasla jeste ten pravy. Me treba po samponu Timotei nejdou vyzehlit vlasy, nevím proc. A mam pocita jako bych je mela umely. POuzivam SYOSS

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist