Šampon proti lupům

Otázku položila: Anonymní uživatelka #345815 29.5.2021 11:38

Ahoj, chci se zeptat s jakými šampony proti lupům máte zkušenosti a které jsou dobré? Já několik let používala head&shoulders, protože mi nic tak nezabíralo a lupy se úplně ztratili. Ale teď mám asi 14 dnů lupy jako snad nikdy. Děkuji za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • babillage29.5.2021 12:09

    Cien z lidlu. Levny a kupodivu funguje.
    Mam lupenku ve vlasech, vyvolavanou stresem. Dehtovy sampon na predpis je taky ucinny, ale dost smrdi.
    Hojne jsou doporucovany Nizoral nebo Vichy, ale ty me nevyhovoval.

  • Ja si headnshoulders znicila hlavu... Lupu jsem se nemohla zbavit nicim z drogerie ani z lekarny. Zachranila me az bio vlasova kosmetika, konkretne krem od natulique..

  • citrix29.5.2021 15:28

    Mně proti lupům pomáhá hennování + přírodní kosmetika. Aktuálně jsem maximálně spokojená s šamponem Natura Siberica a kondicionérem (až ke kořínkům) od SuperFoods. Přítel na seboreu používá i šampon SuperFoods + je dobré přidat ještě zinek spolu s dalšími vitamíny a stopovými prvky, v poměru cena x kvalita se nám osvědčilo 2xdenně hair komplex z dm, po zmizení potíží 1x ještě aspoň měsíc.

    Popřípadě dřív byl přítel maximálně spokojen s šamponem Logona Aloe. Po stěhování, kde je tvrdší voda jsme museli hledat právě něco jiného - viz. výše. Každopádně strava a doplňky dělají hodně.

  • pk830.5.2021 12:37

    Za me H&S nejhorsi sampon, taky mi hlavu strasne vysusil a delaly se mi akorat lupy z nej. Ja teda mam strasne rada z lekarny sampon revalid a stoji okolo 200kc a pak z ROSSMANN jejich značí na citlivou pokožku hlavy, ten stoji asi 60kc a krasne hlavu sklidni a lupy po nem nemam ani trochu🙂

  • Pro dceru mi v lékárně doporučila Panthenol od firmy Dr. Müller. Hned po umytí měla hlavu sice ne úplně bez lupů, ale ohromný rozdíl. Tak třeba zkuste ten. Já používám Cien, jak tu píše jedna kolegyně. Ale je dobrý jen na to, že mě po něm nesvědí hlava. Proti lupům mi velmi pomáhá henna. Nabarvím a vydrží mi to tři měsíce, pak mě zase začně hlava svědit a lupy se začnou tvořit.

  • Lenouch2330.8.2022 16:45

    Nestačí vlasovou pokožku promazávat třeba kokosáčem, abych nebyla suchá? Ještě jsme to teda nezkoušela, ale asi po něčem takovém sáhnu, protože se mi lupy dělají.

  • Majus20.9.2022 15:49

    Toto je super na vlasovou pokožku a lupů vás to zbaví fakt za krátký čas https://www.khadi.cz/khadi-vlasovy-olej-neem-harmonie-50-ml

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist