Sampon na zničené vlasy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422498 2.2.2020 16:50

Ahoj holky, poradíte mi prosím někdo nějaký dobrý a účinný sampon na zničené vlasy? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak zničené? Šampon většinou moc nepomůže a pomohou nůžky.
    Hlavní je použít přírodní, bez silikonu. Zkus i masky.
    Ale pokud je to roztrepeni, nepomůže ti nic krom nůžek. Sama mám roztřepené vlasy a nevidím jinou možnost, musím se přesvědčit jít ke kadeřnici.
    Stříhám si koneček po konecku a je to lepší, ale vlasy nemají stejnou délku.

  • Kokosový olej ve sklenicce do potravin

  • Kazdemu asi pomuze neco jineho. Nekdo voli ciste prirodni, mne pomohl dat vlasy do kupy Garnier fructis goodbye damage, ten oranzovy. A to jsem je mela opravdu silene znicene nekolikaletym barvenim a zehlenim. Jinak opravdu je dobre pouzit kokosovy olej, klidne vecer nanest, nechat pres noc a rano umyt.

  • macicekkajik2.2.2020 17:35

    Na to abych neměla roztřepené konečky používám olej od Natura Siberica. Od Natura Siberica používám vlastně vše šampón, balzám, masku, živé vitamíny, olej na konečky a vlasy se mi od té doby neskutečně zlepšily. Manžel mi čas od času zastřihne konečky. Dříve cca o 20 - 30 cm a teď už jen zastřihne tak o centimetr, aby se vlasy srovnaly a trošku oživily. A také ještě používám ostropestřecový olej a arganový olej. Ostropestřecový na vypadávání vlasů a arganový na lesk vlasů.

  • petulinkaa132.2.2020 20:34

    Ja používám teď prvně 5 týdnu tuto kosmetiku. Vlasy mě strašně padaly, zničené, hruza!! začalo to rok po druhem porodu. Přikládám fotky šamponu, masky, kondicioneru a spreji plus rozdíl co seberu z vany před a po, uz jsem mela pocit, že budu plešata 8-o vlasy jsou bohatši, nepadají a vypadají hezčí :-)

  • Ahoj,já používám šampon Nature box a za mě můžu jedině doporučit.:-)

  • Kadeřnice mi před pár lety poradila Redken (za mě je řada All Soft lepší než ta modrá na zničené vlasy) a od té doby to používám a dějí se zázraky. Mezitím jsem vždycky objevila něco nového co mělo být úžasné, ale při použití jsem byla zklamaná. K Redkenu se vracím vždycky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist