Šampon na barvené vlasy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47277 18.10.2011 15:06

Chci si nechat udělat melír. Nevím ale, zda stačí potom mýt vlasy šamponem na barvené vlasy, nebo je lepší něco speciálního ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě se hrozně osvědčil Elseve na barvené vlasy (červený obal) barva se mi vůbec nevymývala, nevyšisovala...nic, ale když jsem ho nepoužívala, tak to bylo příšerný, hned to vyšisovalo :(

  • melír není vlastně barva, ale odbarvení, šampny na barvené vlasy jsou na to aby se barva nevymývala a vydržela co nejdéle, ale melír se nemůže vymýt. Ale určitě ten šampon neublíží, ale jsou například šampony pro přirozené i barvené blond vlasy apod. nebo spíš bych to neřešila a používala ten na který jsi zvyklá, který chceš a nebo taky na zničené vlasy, melír jim dává dost zabrat, mě se osvědčily Gliskury, ty fakt ty vlasy krásně vyhladí,ale taky se víc mastí. a dá se koupit takový šampon modrý (nejlépe přímo v kadeřnicvtví) který zesvětluje melíry, dáš si ho, necháš 3 minuty působyt a spláchneš, používá se jen občas, aby ty zesvětlené vlasy nebyly žluté ale spíše do běla a podle toho kolikrát si ho dáš a na jak dlouho tak, tak moc světlé je pak máš. je drahší,ale stačí ho malinko, hodně pěkní a tím,že se nepoužívá často,tak hodně dlouho vydrží.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist