Samoopalovák ve spreji který je nej ?

Otázku položila: Hankara 16.4.2020 8:37

Prosím o typ, jaký koupit samoopalovák ve spreji, aby po nanášení ihned byla pokožka tmavší,dobře se roztíral, nebarvil oblečení a nějakou dobu vydržel? Děkuji za případné rady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • asi neporadím, jen pozor na to nanášení, že pokud se neudělá opravdu rovnoměrná vrstva, že to pak může na různých místech vypadat různě a taky ta barva může být ne zrovna ideální (ne vždy je to totiž ta pěkná hnědá).
    co sem před časem četla, tak většina samoopalovacích přípravků není nic moc.

  • Ja mam nejradeji ryor, sice neni ve spreji, ale jinak super

  • macicekkajik16.4.2020 20:54

    Jsou to jen chemické sr...y. Raději se natáhnu na sluníčko a opálím se přírodně, popřípadě už je lepší solárko.

  • AnnAnny17.4.2020 17:39

    Tady to je samoopalovák, co je fakt hodně vychválený. Používá ho hodně blogerek atd, přidavaji i fotky rozdílů, a každá s ním má jen dobré zkušenosti, i kámoška mi ho posilala, že si ho bude objednávat akorát ta cena no :-D jedna bloggerka na instagramu je bledá jak zeď, špatný pigment, a jednou tam psala, že ji každý opalovák flekatil nebo chytl oranžově, apod. tím jak je bledá, a že tento je jak by byla přírodně opálená, má tam i fotky rozdílů, kdybys chtěla kouknout jmenuje se tam lozcurtis. Taky jsem bledá, a sluníčko na mě moc nechytá, takže taky uvažuju o samoopalováku a asi bych šla dotohoto. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist